5. okt 2005 20:58
Uh, jaz sem bolj samouk na računalniku, sem sicer kliknila na kvadratek, potem pa dobila malo čuden tekst - ne razumem, čemu to služi? Prosim Jernej, pomagajte, da se zopet česa naučim. Hvala in lep večer
5. okt 2005 20:58
Uh, jaz sem bolj samouk na računalniku, sem sicer kliknila na kvadratek, potem pa dobila malo čuden tekst - ne razumem, čemu to služi? Prosim Jernej, pomagajte, da se zopet česa naučim. Hvala in lep večer
5. okt 2005 21:18
Pomeni citiranje. Kliknete na pismo, ki ga želite citirati, tekst ignorirate, to so kode za računalnik, spodaj pa pišete odgovor. Ko vse napišete, imate lep odgovor, kjer se zgoraj vidi, na kaj odgovarjate
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. okt 2005 21:23
| jernej je napisal/a: |
Pomeni citiranje. Kliknete na pismo, ki ga želite citirati, tekst ignorirate, to so kode za računalnik, spodaj pa pišete odgovor. Ko vse napišete, imate lep odgovor, kjer se zgoraj vidi, na kaj odgovarjate Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
5. okt 2005 21:24
Hojla, ratalo je - zopet vem nekaj novega. Ja saj stari ljudje pravijo, da se celo življenje učiš, potem pa neumen umreš - pa še res je. No, vsak dan nekaj novega, pa bo! Jernej hvala za pomoč in lahko noč želim.
5. okt 2005 21:33
| DUŠANKA je napisal/a: |
| Hojla, ratalo je - zopet vem nekaj novega. Ja saj stari ljudje pravijo, da se celo življenje učiš, potem pa neumen umreš - pa še res je. No, vsak dan nekaj novega, pa bo! Jernej hvala za pomoč in lahko noč želim.
|
5. okt 2005 21:49
Dušanka lahko noč
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. okt 2005 21:53
No, prav imaš, pri dolgih temah bo to res zaleglo
6. okt 2005 19:36
| jernej je napisal/a: |
Dušanka lahko noč Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
13. okt 2005 8:48
Hmmm... Meni pa nova vstopna stran ni nič kaj preveč všeč
13. okt 2005 9:28
O, pa res je nova vstopna stran! Le redko jo še pogledam, ko imam v bookmarkih kar direkt portal. Nova stran pa... ne vem, če mi je bolj všeč al mi je bila bolj všeč stara... se ne morem odločitKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Špageti s kozicami in omako Basilico