30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal.
30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal.
30. apr 2006 12:32
Hvala, Blanchy, grem zdaj še enkrat poskušat na hitrico. lp
30. apr 2006 12:38
Tudi jaz žal ne vem, kaj bi bilo narobe. Koliko vem vse deluje. Kaj pa se zgodi ko klikneš? Si prijavljena?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
30. apr 2006 14:56
Jernej, je vse O.K. Saj sem že klepetala na veliko. Hvala, pa lep dan ti želim
30. apr 2006 17:52
Spet jaz, mislim, da sem ugotovila zakaj me meče iz programa .Prijavljena sem bila ne le na enega računalnika.
30. apr 2006 18:30
Anamarija, na naslovni strani se ti pokaže klepetalnica le v primeru, da si ostala prijavljena od prejšnjega obiska na KulSlo (pa še to samo tistim, ki imajo pluskota - tako pravi Jernej). Jaz se tako ali tako nikoli ne odjavljam.
1. maj 2006 0:03
Ne samo vprašal sem, če si prijavljena, ker neprijavljeni ne morejo v klepetalnico. Ti se kar ne odjavljaj, hotel sem ti le pomagati ugotoviti zakaj ti ne dela. Medtem sem te že srečal na klepetu
1. maj 2006 13:11
Jernej, vem, da si hotel pomagati, jaz pa sem bila zelo nesramna. Včeraj sem imela slab dan. Oprosti če lahko
3. maj 2006 15:54
Pozdrav Po nekaj dneh smo spremenili kodo forumov, ki se sedaj izvaja 100-600% hitreje kot prej, kar bi morali opaziti pri odpiranju seznama forumov, posamezne teme in portala. Spremenili smo tudi izračunavanje zvezdic za Pluske, kar je Pluskom pohitrilo odpiranje portala za 300-500%. Dolge teme v forumu niso več problem, saj se ne izpišejo več vse strani, ampak le po štirideset naenkrat. Skratka, veliko pohitritev... na samem forumu in v portalu. Naslednji na vrsti je iskalec.
3. maj 2006 15:58
Bravo, Jernej!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Vitlof s sirom