Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Samo opozorilo...Sm videl malo nazaj da nekateri dajete tudi navadno čokolado psom....Če je to košček ali dva ni problema(seveda na bolj redko)....problem je ko pes poje pol čokolade(tamala milka recimo),se mu v črevesju lahko kaj hitro vse zabaše,...no mislim da posledic ni potrebno omenjati....lp
keberuskeberus, dobrodošel, to najprej, ![]()
![]()
potem pa dodatek, da se je v sedmih letih, kar je bilo zapisano zadnje sporočilo, verjetno že marsikaj zgodilo glede pasjih piškotov in čokolade.
Pozdravljeni vsi pasjeljubci.
Ustvarila sem brezplačno spletno stran, kjer z vašo pomočjo gradim bazo receptov za pasje kekse, priboljške, muffine in tortice, da nam ne bo potrebno več po nepotrebnem zapravljati časa z iskanjem receptov, medtem ko nam pes sopiha za ovratnik. http://www.pasjikeksi.com/
Vabljeni k ogledu, vesela bom vaših prispevkov. :)
jovita
Ooo super!! Bi rpav rada naredila mini priboljške.. Moram narediti nekaj brez žitaric.
Aja, vidim da je tisto o čokoladi sicer zelo staro, samo bi rada povedala da ni to da bi zapacala črevo, ampak je problem teobromin v kakavu in čokoladi
Jovita, ali razmišljaš morda tudi o priboljških za mačje mrcine? Jaz bi mojima raje dala kaj domačega....
jkdza dietne priboljške brez moke iz jetrc naša mačja razvajenca ponorita in preženeta psa, če je treba...poizkusi.
Še povezava http://www.pasjikeksi.com/dietni-kup269ki-z-jetri-in-ko
jovita
Uuuuuuu, hvala! Tole bom pa res poskušala :) Misliš, da bi šlo tudi z mešano kurjo drobovino? Če ima mama še v skrinji od zadnjih kurjih kolin, bi ji sunila eno vrećko ;)
jkdKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Goveja juha z valjanimi rezanci