10. jul 2007 19:39
Pozdrav! Zanima me, če se še kje da dobiti taka plošča; keramična, glinena, za peko v navadni pečici, ki daje efekt krušne peči; kot da je kruh/pica iz kuršne peči. Hvala! cvetkolinka
10. jul 2007 19:39
Pozdrav! Zanima me, če se še kje da dobiti taka plošča; keramična, glinena, za peko v navadni pečici, ki daje efekt krušne peči; kot da je kruh/pica iz kuršne peči. Hvala! cvetkolinka
10. jul 2007 19:56
Kaj pa star strešnik?
10. jul 2007 20:05
Mislim, da je Veri enkar napisala, da je tako ploščo našla v hipermarketu Mercator v LJ, samo, da je morala na polici sama najti, ker še prodajalke niso vedele za kaj je to. Nisem pa 100 % da je to to. jade
10. jul 2007 20:13
Kot je že Jade omenila, tudi midva sva nabavila glineno ploščo v Mercatorju v Šiški, je pa res že kako dobro leto nazaj.
12. jul 2007 11:18
Najlepša hvala! Bom še malo naokrog pogledala, magari da kaj preko interneta naročim. Moj ati zelo rad peče različne stvari; kruhke, pice, prosto po inspiraciji kej zmesi in da pečt, pa je vedno odlično. Za rojstni dan pa bi ga rada presenetila s takim pekačem/ploščo. cvetkolinka
12. jul 2007 12:39
Kakšna je ta glinena plošča, a se da gor prilepit kakšno slikico. Pizo bom pa danes poskusila pečt, pekač je za druge stvari supppppper. Lepo se mejte in na sončku se grejte. Malčica
12. jul 2007 15:33
http://www.melbourneweddingregistry.com.au/images/AVA-020.jpg http://whatscookingamerica.net/Q-A/BakingStone.jpg ali pa vtipkaj v google baking stone LP, R.
12. jul 2007 20:47
Joj, kulinarika je pa res fajn stvarca in kaj vse tukaj zveš. Zdej pa samo še po trgovinah. Gremo! buča
5. jan 2008 11:30
Sem včeraj iskal kamen za peko pizz po raznih Mercatorjih in Merkurjih, pa so me samo debelo gledali. Je mogoče kdo kje videl te kamne zadnje čase? McBobo
5. jan 2008 12:12
Če daš kakšno slikico sem gor, bi zelo pomagalo. JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Jajčevci z rižkom