Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Pozdravljene! Mi lahko katera pove, če se solata lahko normalno začini? bučno olje, kis.... Meli
Priporočljivo je olivno olje, čeprav se sama tega ne držim in pridno uporabljam bučno olje. Drugače solato pripravim čisto normalno... malamisha
Živjo vsem novim in starim suhicam! Se mi zdi, da se že kar vse hvalimo z nekimi 7* ali 6*, sem ful vesela za vse nas! Jaz osebno se še nisen vagala ali merila, čeprav že 14 dni odlašam na ponedeljek, kaj čmo ni bilo časa. Mi ja pa malo žal, da se nisem zvagala danes zjutraj, ker imamo vodni dan, ane Maychi in SY, ker jutri teža ne bo realna, saj veste veliko izgubljene tekočine in zaradi tega tudi kg, upam da bo tudi kaj maščobe . Ja Maychi sem bla kar malo užaljena, ko sem prebirala vse strani za nazaj, sem mislila, da me sploh niste pograšale. Pa sem se motila. Kaj morem tehnologija, verjetno mi je en virus poslal, ker je vse narobe delalo, sploh nisem bla jaz šef ampak komputer sam. Pa je brisal, pa shranjeval,..... NO PA SEM GA SFORMATIRALA! he; he; heeee... KDO PA JE ZDAJ ŠEF??? Amelie, dobrodošla med nami. Ti kar piši kaj te teži, zato smo tu zbrane, da se podpiramo in v glavnem vse spoznamo, da nimamo samo same težave ampak, da je tu veliko drugih, ki so jih uspešno prebrodile, torej jih bomo tudi me! Slonica, čestitam za diplomo! Zdaj boš morala nik spremeniti v dipl. Slonica! Joke! Jaz že komaj čakam, da bom lahko spredaj dodala dipl., upam da v kratkem, no vsaj do konca tega šol. leta. 2303, solato zmešam normalno, vendar sem vsakeršno olje zamenjala z olivnim!!!! Maychi, kakšen okus ima voda? Jaz se ne počutim najbolje, že včeraj me je bolela glava, teko da sem si zvečer, prepozno, privoščila grozdje, brez slabe vesti, saj danes ne bo kaj na jedilniku. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dobro jutro punce! Malamisha, greš danes na psihologijo? Barbolinka
Potrjujem prisotnost na psihologiji, čeprav se je ne veselim, ker mi je predavanje zelooo dolgočasno. Prideš? Če te vidim te pocukam za rokav! lp malamisha
Daaaaaaaaaan! tudi jaz se javljam po dolgem času. še vztrajam - no, sej je komaj 9 dan, bi blo že neumno odnehat, kaj? prekršila sem se samo 1 dan, ko sem na oh dan pojedla juho z rezanci, aja pa mal alkohola je blo čez vikend. ampak nisem mogla preko nje. kaj čmo!! tolko vsega ste napisala, da če bi želela pokomentirati bi skor napisala knjigo po mojem :) moja bilanca je -2kg. hodim na jogo. drugače mam pa tako službo v kateri precej migam, sem velik na terenu, pa precej natempirano delo je, tako, da tud kar nekaj prehodim :D. te pilates vaje tudi mene zanimajo, ker sem precej slišala v zadnjem času. ampak ali niso povdarili tudi, da jih ni dobro delat brez inštruktorja, ker se lahko hitro poškoduješ? in da lahko traja tudi nekaj let, preden jih izpopolniš? kaj menite ve? glede vodnega dneva: spomnim se še od daleč nazaj, da so se punce tudi pogovarjale, da ga lahko preskočiš, če imaš občutek, da ga ne boš zdržal. da je bolje it naprej po dnevih. ?????? kaj menite? danes imam B dan. za zajtrk banana, za kosilo? nimam blage veze še. lep deževen pozdrav iz mb!!
Hoj aisha 3012! Mislim, da juha z rezanci ni prekršek na OH dan, saj rezanci so itak testenine, ki pa so dovoljene. Tudi jaz sem si na zadnji Oh dan zakuhala zakuho v juho, ker mi testenine z omako sploh ne dišijo. Glede vodnega dneva: jaz se ga držim, je pa čisto na tvojem a ga upoštevaš. Res pa je, da je kar nekaj takih na forumu, ki ga niso upoštevali in so imeli npr., 2 sadna.... Jaz osebno mislim, da mi ne bo škodilo, če se enkrat na mesec telo prečisti. Zdaj med 3MD pa se jih še bolj strogo držim, ker sem se na začetku odločila, da izpeljem dieto kot se spodobi do konca. In kasneje ne bom mogla ugibat, kako bi bilo, če bi se še tega držala. Bo rezultat boljši? Tega ne vem. Vem pa zagotovo to, da bom ponosna nase, ko dosežem svoj cilj, z čim manj prekrškov. Še to, po moje ima vsak občutek, da ne bo zdržal brez hrane. Vendar ni vredno ob prvem dvomu vreči puške v koruzo. Poizkusi, verjamem da boš spoznala, koliko je dejansko sposobno tvoje telo in duša in prepričana sem, da boš po uspešno izvedenem vodnem dnevu še bolj odločena, bolj motivirana in predvsem bolj prepričana sama vase in tvoje sposobnosti. Meni je prvi vodni dan dal ponoven zagon in še več volje, da vstrajam naprej. Tisti , ki na svoji poti k cilju ne na naleti na težave je lažnivec, Ali pa njegova pot morda ni prava. Le tisti , ki si upamo spopasti z težavami, bomo na cilj prišli kot zmagovalci. Zmagovalci, predvsem zato, ker bomo vedeli, da smo vse dosegli z svijim delom in trudom, in da se težavam nismo v naprej izognili, ampak smo zbrali pogum in se z njimi spopadli. ZATO SPOPADITE SE S SVOJIMI VSAKDANJIMI TEŽAVAMI, IN OBČUTITE ZMAGOSLAVJE NA SVOJI KOŽI ! GREMO NOVIM ZMAGAM NA PROTI! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Slončica čestitke- BRAAAVOOOO. Vse na novo prijavljene dobrodošle- vam bodo pomagale tiste "stare" mačke, ki na vsa začetna vprašanja vedo odgovor. Jaz sem tudi šele na 20.dnevu. U šit kmalu bo voda.... ups, glede vode sem odločena da poskusim, a kolikor sem danes na sadje lačna-bom raje počakala- ker ne vem ali bom zdržala ali ne. Če ne bo šlo sem se pa odločila, da bom jedla sadje. Danes sem pa malo grešila- hudo lačna- že od zjutraj in sem si preje naredila zeljnato solato in pol konzerve fižola in čebulo. Če je to hud greh pa naj bo, ker če ne bi nekaj pojedla na daljši rok prebave, bi bilo čez eno uro res hudo. Hvala za lepe besede Rožica. Jaz se tehtam jutri- za statistiko, čeprav v zadnjih treh dneh ne padem nikamor. Leze- se tolažim da maščo topim. Jutri povem mere in uspeh. LP mici_33
Mici, me veseli da ne odnehaš takoj, treba je biti optimističen in poizkusiti. Če ne poizkusiš, ne veš ali zmoreš. Pa ne odnehat, ko prvič zakruli v želodcu. Najtežje je pa zvečer, vsaj zame. Se psihično pripravjam na večer, ker če zdržiš ob vodi in čaju do takrat se res ne splača odnehat. Maychi, Sy kako se držita ? LP Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Živijo. Mici_33 pozkusi z vodnim dnevom. Tudi jaz sem mislila, da nikakor ne bo "ratalo", ker sem na sadnih dnevih tudi bila lačna. Ampak sem prvega preživela brez problemov, danes pa tudi za enkrat gre-in bo šlo do konca. Je pa res, da se ne smeš smilit sama sebi v stilu "kako je grozni, da ne smem nič jesti! ampak moraš to vzeti kot nekaj pozitivnega. Jaz sem danes naprimer skuhala kosilo za družino, pa ni bilo nobene panike (čeprav sem mislila da bo). Pa še z njimi sem sedela za mizo, ko so se mastili. Rožica, ni boljšega, kot to, da bomo jutri takooooooo ponosne same nase, a ne? Uživajte, grem na kozarec vode! Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti