Zdravo.
Pri nas zopet naletava sneg

, zgleda, da še res dolgo ne bomo dočakale "domače" zelenjave... pa tudi s kolesa in rolerjev bi že rada obrisala prah.
Marjanca, so ti že druge napisale glede koruze, spada pod Š. Ampak po moje nisi naredila prevelike napake, če druge na OH dan jedo burek...
Vidim, da si se tudi ti odločila, da belo moko zamenjaš za polnozrnato. Mmmmmmm ni boljšega, kot pizza iz polnozrnate moke. Pri nas so se na začetku vsi "pritoževali" sedaj pa so že tudi drugi navdušeni nad tem testom.
Postala sem že skoraj "obsedena"....morali bi me videti v trgovini, ko kaj nakupujem....vse testenine pregledam, da slučajno ne vsebujejo jajc, iščem suho sadje brez dodanega žvepla, različne polnozrnate moke...

.
Tiina, glede soje na Š oz B dan je bilo že veliko napisanega. Jaz se bolj opredeljujem, da spada pod B, zaradi zelo visokega % beljakovin (ima jih celo več kot meso...).
Tudi jaz bom v torek "vodena". Čeprav sem najprej razmišljala, da bi ga kar izpustila. In ker se vmes nisem držala, ko sem bila na smučanju (dobila kilo gor) imam danes in jutri še sadna dneva, tako da se uskladim z vami in da bomo skupaj, tako kot prvi vodni dan. Več nas bo lažje bo.
Grem na en sprehod s psom.
Lp,
maychi