Hej,
Anomis - vidim da imava iste dneve, tako si lahko deliva receptke. Danes na beljakovinski dan sem se odločila, ker sm se včeri malo pregrešila, pa ne v hrani, sem res malo pojedla, 2 nektarini, mango, jabolko, pa malo korenčka, ko sem kuhala ričet-kako je težko kuhat,če ne moreš probat

. Nopregrešila sem se pa ker sm pila pivo, al pa dva, in ta občutek po pivu je grozn, si skoz lačen, zato bom danes jedla zelje s hrenovko in malo kruha

.
Hvala vsem za želje glede bejbija, ki že komaj čakam da ga vidim

. Brokoli pa še imam na vrtu, super. Pravijo da je lažje če zdravo ješ.
Čez 90 dni bom ponosno imela manj kilic, pa upam da bo kakšna več ko se mi bo terbušček napihnil

.
Meni pa OH dan ful ustreza, mam tako rada pašto pa pizzo. Pa še fant ne trpi :)
Sploh sem pa ugotovil, ko tako z vami mal pokramljam, da sploh ni težko tako jesti. Vse lahko ješ, sam kombinacija je važna.
Če se potem še navadiš, da tako ješ naprej je super

.
Moj prijatelj je že drugič začel z dieto, pa tako vidno je bolj suh. Ko sem to opazila, sem bila čisto šokirana.Tud fantje to delajo!!Moji 3 prijatelji to držijo. Mi je pa blo zadnjič kar grozno, ker smo vsi skupaj začeli, in če bi se prvič držala, bi zdaj lahko že drugič začela.
No ampak nikoli ni prepozno.
Jst si bi želela tam od 10-15 kilic manj, vidoka sem 176 in mam kar blizu 90 kilic, nisem se že dolgo tehtala, vem pa iz izkušenj, da sem pri 75 kilicah že zelo suha. Močna konstitucija

.
Punce treba je hodit plavat, to blazno pomaga, sam poglejte na morju kako se nič ne nabira, še celo shujšaš ponavadi.
Na tako smotkan dan vas lepo pozdravljam,Lara