Živijo!
Hruškadebeluška najprej dobrodošla med nami, prav tako levinjčica in seveda vse ostale.
Glede nevtralnih živil si lahko prebereš na tem forumu, naslov teme pa je: Povzetek diete ločevanje živil. Upam, da ti bo to pomagalo. Drugače pa boš tako ali tako videla, da si jo boš "razlagala" malo po svoje, tako kot vse tukaj. Samo poglej nazaj, kakšne debate smo že imele o polenti, kus kusu...
Meli hvala še enkrat, zdaj boš pa mela stroške z nami, mi je kar nerodno (sorry)

.
Rožica, Sy kje hodita? Kako se kaj pripravljata na jutrišnji dan? Mene je kar malo strah, kako bo. Naredila bom vse, da bom zdržala, vem pa da bo kriza, ker nimam predavanj na faxu(mislim, da bo to edini dan v celem letu, da mi je žal, da ni predavanj

, tako pač je). Pa saj bo, če smo zdržale prvega, bo drugi še lažji, ker smo že izkušene!

.
Jutri, da sta obe na forumu, da se vzpodbujamo, držimo pesti druga za drugo, tipkamo kot nore, da se malo zaposlimo...
Rožica, zanima me kje smučaš, na katerem smučišču in kako pogosto? Mogoče se kje srečamo in se končno spoznamo.
Brez prekrškov, punce!
Lp,
maychi