Hello!
Pa sem spet tu. Končno vikend pred vrati, a ponedeljka se pa že danes "bojim", saj imam vodni dan! Help me!
Danes pa sem imela Š dan in sem jedla redič s krompirjem. Njam, njam. Jutri pa OH - špageti s paradižnikovo omako. Njamsi. Joj, jaz se res veselim vsakega dneva posebej, le vodnega ne. Vsaj zaenkrat. Če preživim, vam povem kako je bilo.
A veste, da sem ugotovila, da kadar jem na B dan meso se mi potem nič kaj veliko ne ljubi delat. Na orbitrek se komaj spravim. A je še katera to opazila? Saj pravijo, da meso ni ravno fino za naš organizem, a ne? Očitno to pri meni drži.
Lara, zate je pa vodni dan še predaleč in je brezveze da se že zdaj z njim obremenjuješ. Misli raje na kaj drugega. Jaz se do zdaj nisem obremenjevala, sicer se tudi zdaj ne ampak malo me pa skrbi.
Mucy, jaz se vsak večer po tuširanju namažem po celem telesu z Balea losijonom s Q 10. Meni ta najbolj odgovarja pa še cenovno je najbolj ugoden.
Zanima me pa še nekaj: nekje sem zasledila, da obstaja tudi neka dieta po Montignacu (upam, da sem prav zapisala)? A katera ve če je to res in kakšna je ta dieta?
A katera tudi kaj bolj pozna zelišča? Mene ful zanima katera pašejo v katero jed. Mi lahko katera to napiše ali pove kje se da to prebrat?
Uživajte vikend brez prevelikih grehov!
Lp, kokos
Če želiš - tudi hočeš, če hočeš - tudi zmoreš!!!

kokos