Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z Oljem 77, kot dobra učinkovina pri tećavah z dihanjem (astma, KOPB)?

Gratinirani svaljki
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z Oljem 77, kot dobra učinkovina pri tećavah z dihanjem (astma, KOPB)?
| veronika65 je napisal/a: |
|
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z Oljem 77, kot dobra učinkovina pri tećavah z dihanjem (https://ergochord.com astma, KOPB)?
veronika65
|
Kolikor je znano, “olje 77” ni priznano ali standardno zdravljenje za bolezni, kot sta astma ali KOPB. Gre bolj za alternativni pripravek, za katerega ni dovolj kakovostnih kliničnih dokazov, da bi lahko potrdili učinkovitost pri teh težavah.
Pri takih boleznih je zelo pomembno, da se držite preverjene terapije (npr. inhalatorji, bronhodilatatorji, kortikosteroidi), ki jih predpiše zdravnik. Nekateri ljudje sicer poročajo o subjektivnem izboljšanju pri uporabi različnih olj ali dodatkov, vendar to ni zanesljiv pokazatelj dejanskega učinka. Če razmišljate o uporabi takšnega izdelka, je smiselno, da se prej posvetujete z zdravnikom, da ne bi prišlo do interakcij ali opustitve učinkovitega zdravljenja. V vsakem primeru pa naj to ne nadomesti osnovne terapije za dihalne bolezni.
Hvala Nikita. Sem sama prišla do podobnih spoznanj, kot mi jih priporočaš ti. Pa lep dan!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem