Domača hrana

Dragi kolegi kulinariki. Vzemite si prosim 5 minut časa in pomagajte mladi ekipi pri spreminjanju slovenske prehranjevalne verige na bolje. Vsak odgovor šteje!

https://www.1ka.si/a/205206

P.S: Hvala admin Jernej, ker razumete širši kontekst te problematike in ste odobrili objavo ta ankete. 

P.S:2: Če lahko kdo anketo podeli še s svojimi bližnjimi preko socialnih omrežij, bomo zelo hvaležni. Sharing is caring! Hvala :)

hrancic

Opravljeno.

Pozdravček!

Enako.

Cila

Enako.

rimljanka

Tudi jaz sem jo izpolnila.

malaga

Upam, da se bo kaj spremenilo na bolje.

lp

Malčica

Bo, MALČICA, če bomo tako kupovali: lokalno, domačo hrano, čim bližje viru, kjer je zrastla. In, če se bomo zavedali, da so kmetje vložili veliko dela in skrbi v to. 

rimljanka

Anketo sem izpolnila. Vesela sem, da se je v Sloveniji pričelo razmišljati o lokalni pridelani hrani. Tako bomo mi jedli bolj kvalitetno hrano. Pa se bo miselnost naših ljudi tudi spremenila ????? Ni vse zlato, ki se sveti v tujih trgovskih centrih. 

dočka

Opravljeno.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Tudi z moje strani.

Hinka

izpolnila

anibas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti