Ne pretiravaj, kakšno vojno stanje neki!
Ne pretiravaj, kakšno vojno stanje neki!
Rimljanka, v našem Mercatorju od zanje menjave poslovodstva na področju zelenjave dejansko vlada "vojno" stanje. Vsaj pol tega, kar prodajajo, v prodaji sploh ne bi smelo biti, ker je dobro kvečjemo za na kompost. Pol škatel je tako ali tako praznih, čeprav je jasno, da v deželi ne vlada lahkota, v ostalih so pa, da ne rečem, odpadki. Sploh ni redko, da od sveže zelenjave dejansko ni kaj kupiti.
Sploh ne štekam, zakaj zdej ta kritika najboljšemu sosedu, če nima dobre izbire imate danes en kup drugih štacun pa pejte tja......npr. Spar (vidim , da nihče ne pazi na reklamiranje in da kr pišete vse od A do Ž zato sem tudi jaz napisal ) oziroma tja, kjer je zelenjava fajn in še poceni ;
Pri nas je Mercator bogato založen z vsemi izdelki. Tudi Tuš in Špar.
Mislim, da gre za naravne toksine prisotne v njih. Mi kumarice pred uporabo vedno probamo, bučke smo pa samo enkrat dobili take, da so bile čisto neužitne.
-------------------
Grenak okus, ki se ga lahko zazna pri plodovih družine Cucurbitaceae kot so bučke, buče, kumare, melone ali lubenice, je posledica tvorbe naravnih toksinov triterpenoidov iz skupine kukurbitacinov
(https://www.zurnal24.si/zdravje/prehrana/kdaj-so-buck)
---------------------
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Ocvrtki s sirom in salso verde