Bruschette s paradižnikom in kumarami
Brez zamere, ampak po vsem tem modrovanju se mi zdi da bi bilo za večino dopisovalk in dopisovalcev najbolj primerno da si skuhajo kakšen ričet ali kaj podobnega na kar so navajeni.
nola
Ej hedonist, saj ni nobene zateženosti. V medsebojnem komuniciranju, uporabljamo jezik, pomen posameznih besed je vsem znan in si tega ( načeloma ) ne moremo izmišljevat ( to je " dovoljeno " recimo le Toporišiču, Gradišniku, morda še kom ). Dopuščam tudi metaforično uporabo, vendar tam jaz nisem tako razumel. Moj namen nikoli ni, da bi koga žalil, če se to po naključju zgodi, nimam nobenih težav da se tudi opravičim.
Glede al dente, evo kaj piše v Wikipediji:
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_dente
Pod " misconception of " al dente " " ( napačno " al dente " ) je tudi pojasnilo za meso " al dente ", to pa meni v momentu ko sem pisal ni bilo znano, očitno tudi zzaku.
ežoj
Ne glede na menje moškega dela komentatorjev sem pristaš načela: preizkusim in se na podlagi izkušnje odločim, če bom naredila še kdaj. Ker pač vem, da vsem ni vsega vedno verjeti. Na splošno, seveda.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Rezanci Barilla s slanino in gobami