Sem bla tih, pa bom še naprej tih.........na mojem Fonzitu ni nbenih oranžnih baru.........vse je nekaj v sivem...............mrbit sem pa jest en "farbentblint" ?????? ![]()
![]()
Sem bla tih, pa bom še naprej tih.........na mojem Fonzitu ni nbenih oranžnih baru.........vse je nekaj v sivem...............mrbit sem pa jest en "farbentblint" ?????? ![]()
![]()
UUUUUUUUUUU ja........smeškoti pa so pofarbani ![]()
![]()
![]()
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala.
Jernej, krasen poba si ![]()
![]()
, kolk se trudiš za nas........![]()
Ne misli, da se zdele delam norca iz tebe, ampak res ne vem, kam moram pogledat
Una stara kulinarika..........dolg sem rabila, da mi je k srcu prirasla.........ta nova me bega.......ampak prmejdun, tud to bo enkrat, mala malca............![]()
| jernej je napisal/a: |
|
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala. Jernej - administrator kulinarika.net
|
Ne vidim. Pa me tudi nič ne moti![]()
lp
| jernej je napisal/a: |
|
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala. Jernej - administrator kulinarika.net
|
Ne, Jernej, žal je še vedno vse belo.
| Ognjič je napisal/a: |
|
Jaz imam citirano besedilo obarvano nežno rumeno, nekaj temu podobnega oz. še precej svetlejša barva: Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 23.nov 2016 09:00 |
Barva citata je prib. takšne barve, kot je dodala povezavo Ognjič.
Modro, pa oranžno pa zelene naslove na kulinarika.net... to pa vidite?
To pa vidim, ja.
lp
Ja, tudi jaz vidim barvne naslove.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Jaffa torta