Pozdravljeni,
ze vrsto let poucujem na srednji soli s slovenskim ucnim jezikom v Gorici (Italija). Za svoje dijake (14 - 19) organiziram vsako leto izlet v Slovenijo, med katerim si vedno ogledamo kako zanimivo podjetje, ki deluje v Sloveniji. Tako sem jih v zadnjih letih peljala ze v podjetje Krka (Novo mesto), Akrapovic, Yullon, Revoz, Terme Catez.... Vsako leto si pac izmislim nekaj novega.
Letos bomo v aprilu sli na Gorenjsko. Ogledali si bomo Dovzanovo sotesko (naravoslovje), Skofjo loko (slovenscina in zgodovina), tezave pa imam pri obisku podjetja. Kontaktirala sem ze 4 podjetja, ki imajo svoj sedez na Gorenjskem. Eno podjetje nas zaradi specifike dejavnosti ne more sprejeti, tri podjetja niso niti odgovorila. (Nimam namena, da bi tu delala negativno reklamo, zato vam imen podjetij ne bom napisala.)
Zato vljudno prosim vse, ki poznate kako zanimivo podjetje, ki ima sedez na Gorenjskem, ce mi lahko posreduje imena le tega. Nato bom sama kontaktirala podjetje in vprasala, ce nas lahko sprejmejo na obisk. Skupaj bom na izletu imela 50 dijakov v starosti od 14 do 16 let.
Za vsak namig vam bom hvalezna.
ribica