Vidim da ste že začele :)...Moje predpriprave ..se igračkam z odtisi :)..

Vidim da ste že začele :)...Moje predpriprave ..se igračkam z odtisi :)..

Punce, je ktera kaj gledala kako ponudbo modelčkov za kekse ima kaj Muller?Iščem namreč modelček v obliki božičkovega škornja,da ni prevelik in ne premajhen tam ene 5-6cm...je katera kje zasledila oz če bo mi naj prosim javi!
mladikica88| mladikica88 je napisal/a: |
Punce, je ktera kaj gledala kako ponudbo modelčkov za kekse ima kaj Muller? mladikica88 |
Jaz sem ravno prejšnji četrtek iskala modelčke, pa jih še niso imeli. Imajo pa že v mb v Europarku Art.
yulchiJa v mullerju imajo že kakšen teden vse možne modelčke z novoletnimi motivi...
zmajcica1| mladikica88 je napisal/a: |
Iščem namreč modelček v obliki božičkovega škornja,da ni prevelik in ne premajhen tam ene 5-6cm...je katera kje zasledila oz če bo mi naj prosim javi! |
Ko sem iskala zase prejšnji teden, sem naletela na tegale, je pa resda malo večji od tvoje zahetve. Ima namreč 10x14cm.
kuham za dušo| mladikica88 je napisal/a: |
Punce, je ktera kaj gledala kako ponudbo modelčkov za kekse ima kaj Muller?Iščem namreč modelček v obliki božičkovega škornja,da ni prevelik in ne premajhen tam ene 5-6cm...je katera kje zasledila oz če bo mi naj prosim javi!
|
Mladikica88, ta modelček je visok 5 cm. Je pa zaenkrat na voljo samo v setu.

Samo rajcate z vso to peko... bravo punce... ena slikca lepša od druge...![]()
Če mogoče katero zanima,od jutri bodo imeli v M Tehniki (vidla v reklami) modelčke za linške oči oranžno-rumene barve v škatli, kot so jih nekoč imeli v Šparovi punudbi.

mladikica88
To pa je informacija, hvala!
brankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Skutna pita