Hoppy brioš
kafetarcakako dobro speniti mleko??
Vzameš MLEKO, ne pa "mleko" in flašo od fruca (ta malo), notri daš kocko ledu in mleko, ter stresaš (mleka naj bo za pol flaše)....pena da te kap.
Sprobano in povzeto z nekega DRUGEGA FORUMA.
Escada
| escada je napisal/a: |
kako dobro speniti mleko?? Vzameš MLEKO, ne pa "mleko" in flašo od fruca (ta malo), notri daš kocko ledu in mleko, ter stresaš (mleka naj bo za pol flaše)....pena da te kap. Sprobano in povzeto z nekega DRUGEGA FORUMA. |
Saj bi lahko šla testirat sama, pa mi je vseeno ljubše vprašati: kaj je MLEKO? Imaš v mislih sveže ali ...?
sara
| sara.vidmar je napisal/a: | ||
Saj bi lahko šla testirat sama, pa mi je vseeno ljubše vprašati: kaj je MLEKO? Imaš v mislih sveže ali ...?
sara |
Predvsem tu mislim na modificirane verzije mleka z imeni 0,5, 1,6...itd
EscadaOK, hvala!
Mimogrede: pred leti sem imela lonček z mrežico, ki si jo potiskal not pa ven. Tam je pena uspela le z res mrzlim mlekom s čim manj maščobe. Kdo bi razumel? ![]()
| escada je napisal/a: |
kako dobro speniti mleko?? Vzameš MLEKO, ne pa "mleko" in flašo od fruca (ta malo), notri daš kocko ledu in mleko, ter stresaš (mleka naj bo za pol flaše)....pena da te kap. Sprobano in povzeto z nekega DRUGEGA FORUMA.
Escada |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Bananin puding z vanilijevimi rogljički