Posodice za kreme in skladiščenje

Naredila sem ognjičevo mazilo in mi je zmanjkalo teh majhnih posodic od krem. Uporabila sem namreč posodice od uporabljenih kupljenih krem. Zanima me kje bi lahko kupila te posodice? Zanima me tudi kje je potrebno skladiščiti to ognjičevo kremo, ali v hladilniku,...? Narejena je iz olivnega olja, namočeni ognjič in dodan vosek. Hvala.

tej_a

po spletu jih prodaja tovarna organika, dobis jih pa tudi v sanolaborju, pa verjetno tudi v lekarni.

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Pri nas jih je hči prejšnji teden naročila tukaj http://www.tovarnaorganika.si/trgovina/embalaza-in-pripomoc  Na oratoriju je kuhala z otroki kremo in so jo shranili v take posodice. Pa mislim, da je rekla, da so tukaj najcenejše.

http://www.mojalbum.com/tajda

Sporočilo je spremenil(a) darjuška dne 11. 2014 10:57

Kaj pa,če bi v kakšni lekarni vprašala?

kvačkarica

Pozdravljena,

Tudi jaz sem pripravila ognjičevo kremo s takimi sestavinami. Steklene posodice (prav za kreme) in pokrove pa kupujem v Svet stekla (Celje). Zelo so lepe, pa tudi slabega občutka, da je krema v plastiki, nimam.

lpM

MarJak

MarkJak kako pa skladiščite te kreme (noben mi še ni odgovoril na to vprašanje)? Ali morajo biti v hladilniku ali,....? Hvala.

tej_a

Seveda, saj v njih ni konzervirnih sredstev.

rimljanka

Sama jih imam v temnem prostoru (shrambi) in se mi še nikoli niso pokvarile.

MarJak

Temperatura je tudi bistvena. Sicer pa, vsak po svoje, kajne? Dokler delaš le zase, je eno, ko pa prodajaš, pa je zelo, zelo drugače.

rimljanka

Tej_a, moja prijateljica jih je prešnji teden dobila v eni firmi blizi BTC-Lj. (nasproti vojašnice) mislim, da se podjetju reče Unilabor. Baje imajo plastične in steklene lončke.

Lp 

leandros

Glede na to da poznam eno žensko ki jih dela pravi da morajo biti skladiščene  hladilniku. Jaz jih bom letos prvič.

testeninca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti