"javni" wc

začetnik  

član od: 14.3.2005

sporočila: 113

9. jun 2014 12:18

Lopatka,

če stanovanje ni malo nastlano, ni zame pravo stanovanje.

Res pa, da je dobro, da sta wc in umivalnik vedno čista. Vložki, je tudi fino, da so pri roki v "teh dneh".

 

Vsem "zelo priporočam" (čeprav, vam ne želim, da se zadržujete tam), obisk wc-jev za obiskovalce, na UKC v Ljubljani.

 

 

začetnik

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

9. jun 2014 16:45

Lopatka je napisal/a:

 Mislim, da še mojemu možu ni treba gledati celotne zbirke mojih vložkov in tamponov in pripomočkov za depiliranje, kaj šele obiskom.



Lopatka

A ti mižiš, da ne bi videla moževega brivskega pribora? Al ga skriva (pod posteljo ali kjerkoli že)?

Meni se zdi pa precej nenavadno, da ima nekdo celo zbirko vložkov in tamponov. Bi sklepala iz tega, da nima samo enega mesta za njihovo uporabo!    - hecam se, no!

lp

cervus

Lopatka  

član od: 28.4.2011

sporočila: 354

9. jun 2014 18:01

Hehe. Seveda ima lepo pospravljenega v svoji omarici. Jaz pa imam dve sorti vložkov in eno veliko košarico tamponov (ki mi jih je mož prinesel :)). Malo sem karikirala ampak mislim, da ni treba imet vsega vsem na očeh. Sem pa jaz malo frik na pospravljanje in na splošno se počutim nelagodno v stanovanju ali hiši kjer je preveč stvari. Mene to moti, je pa res da to nima nobene zveze s čistočo ali necistoco.

Malo nastlano že, ne pa tako, da se vidi da že mesce nihče ni niti reklam odnesel v kanto. 

Kar se pa wcjev tiče, so pa tudi pri nas v službi posameznice, ki se jim očitno zdi odveč uporabiti ščetko za wc. Vedno se vprašam zakaj. A se jim gabi pocistit za sabo? Kako imajo kaj doma? ...

Zadnjič sem prišla na wc in je bilo vse naokrog popackano s krvjo (ena je imela tiste dneve). Ne vem kako ji je ratalo se po steni naspricat. Res katastrofa.

Lopatka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

9. jun 2014 18:06

Lopatka je napisal/a:

 

Zadnjič sem prišla na wc in je bilo vse naokrog popackano s krvjo (ena je imela tiste dneve). Ne vem kako ji je ratalo se po steni naspricat. Res katastrofa.



Lopatka

Izredno zanimivo biološko-fizikalno vprašanje. Tokrat se ne hecam, samo smetim .

lp

cervus

slivovi cmoki  

član od: 7.8.2012

sporočila: 444

9. jun 2014 18:14

Zbirko vložkov sem pa tudi jaz imela svoje čase  glede na kapljice. Se mi je pa občasno pripetilo, da niso imeli mojih izbranih vložkov in sem potem po občutku kupila, s katerimi pa nisem bila zadovoljna in tako  mi je nastajala zbirka  Kadar pa je zaloga pošla je pa tudi zbirka prišla prav.

Lp

slivovi cmoki

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

9. jun 2014 18:21

Se popolnoma strinjam z avtorico teme - tudi jaz sem velikokrat zgrožena nad svinjakom, ki so ga nekatere ženske sposobne narediti v WC-ju. Pred kratkim sem hodila na izobraževanje, ki je potekalo v nekem kulturnem domu. Glede na to, da to ni bila gostila (po vsej verjetnosti lahko izključimo alkoholiziranost), sem bila res šokirana, ko sem šla na WC in je bila polulana cela deska.  Prepričana sem, da je to storila ena izmed udeleženk, ker sem bila na WC ju že prej in je bil čist. Pa vse neke gospe  Ni čudno, da potem nekatere plezajo po deski, če vidijo, da druge lulajo vse povprek.

Prijatelj je delal v najbolj znani restavraciji s hitro prehrano pri nas in mi je iz prve roke zaupal, kakšni so ženski WC-ji v primerjavi z moškimi. Grozni.

Res ne razumem, zakaj ljudje ne počistijo za sabo, ko pa vsi vemo, kako nagnusno je, ko prideš v umazano stranišče

JJ

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

9. jun 2014 19:02

Kako fajn je tule pisat o tujem dreku in krvi, a ne, ko je za bit zunaj itak prevroče. Me prav zanima, če ste tiste, ki se vam te grozne reči dogajajo, da povsod naletite na uscane deske, s krvjo poplavljene in iztrebki povsod namazane wc-je, napisale npr. javno pismo SŽ, pa LJ železniški postavji, pa v službi lepo glasno vprašale, katera ima menstruacijo in je paconka, pa prosile predavateljico za minutko mikrofona, da poveste, da le svinje delajo svinjsko (prosto po Staretu, ki je sicer rekel, da samo svinje mislijo svinjsko)? Še dobro, da imamo našo ljubo kulinariko, da vse te reči izvem, sicer bi morali mi iz "okoline" še kak izlet organizirat po sekretih naših velikih mest. Zdaj samo še manjka, da katera napiše, kako je našla kakšno protezo kje na posvečenem mestu...

Ognjič

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

9. jun 2014 19:36

Ognjič, chapeau za tole....

Vendelina jr.

Lopatka  

član od: 28.4.2011

sporočila: 354

9. jun 2014 20:29

Je bila problematika v službi pred sodelavci izposlavljena. Moram priznat, da je bolje, nekaterim ali pa nekomu se pa se vedno zelo mudi s stranišča. Da pa bi pisala na SZ pa res nisem pomislila. Sem pa že v kakšnem lokalu opozorila, da se jim je Wc zastofal...

Nekako pa se mi zdi, da smo mogoče že vzeli za samoumevno, da so javna stranišča itak katastrofa in, da kaj več kot se zgrazati ne moremo. In zato se o tem, očitno, pogovarjamo tudi na forumih.

Sem pa dobila neustavljivo željo po tem, da grem zribat svojo wc skolko 

Lopatka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

9. jun 2014 23:37

Za naše službene wc prostore sem sama predelala tole zadevo;

http://static.chefkoch-cdn.de/ck.de/forumuploads/22/

Kot tudi za moške obiskovalce ženskih prostorov, vse na veliko izpostavljeno. Moram reči, da deluje. 

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti