Hvala za nasvete. Vsako leto organiziram par žurov, a je vseeno zelo lepo slišat kakšno novo idejo in jo seveda uporabit.
PACKA

Hot dog v listnatem testu
| prekmurka je napisal/a: |
| Sem že tu, 1 vrečka mozarele (majhne kroglice v tekočini -kupim v MERKATORJU) 20 dag masla 1 kremni sirni namaz -navadni ne z dodatki- ,lahko je tudi pfiladelfija -upam da sem dobro napisala in da veste za katero pfila.... gre- 1/2 čajne žličke soli V multipraktik damo nastavek za rezanje dodamo mozarelo in jo sesekljamo v kosmičem podobnim delcem , dodamo iz hladilnika maslo za par sekund vklopimo multipraktik in nazadnje dodamo kremni sirni namaz (ne sme biti skutni) in sol .Preložimo v posodo ,ki se bo hermetično zapirala in še premešamo, posodo zapremo in čen 1 uro veselo cmokamo .Vhladilniku se obdrži več kot teden dni . Če je kaj nerazumljivega vprašajte .Sporočite kako vam je všeč . ČAO Marta |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Hrustljav rogljiček s sladoledom