Madoniš, sem ravno želela rimljanki odgovorit na njeno vprašanje: "Pa ravno Jurman?"
ga nikjer več ne najdem ??? ja no, sad ga ima, sad ga nema, sakrila se opet jedna žena ![]()
Madoniš, sem ravno želela rimljanki odgovorit na njeno vprašanje: "Pa ravno Jurman?"
ga nikjer več ne najdem ??? ja no, sad ga ima, sad ga nema, sakrila se opet jedna žena ![]()
Prevzamem organizacijo, pa tudi poberem te na štacjonu in dostavim nazaj tja. Tudi jaz imam rada odštekane zadeve.![]()
![]()
![]()
Zaradi mene je srečanje komot po šestnajstem septembru in podnevi tudi, samo da bo
.
Moja najljubša sivolaska je Jamie Lee Curtis.
Dolores
Super, Dolores, hvala za prijazno ponudbo "dostavne službe " in za prevzem organizacije seveda.
Torej "Lavanda (sivka)day " bo, od 15. septembra naprej ; točen datum določimo kasneje.
Se bomo po ZS naprej menile in če bo treba, odpremo konec avgusta ali začetek septembra tudi novo temo z vabilom, če je katera spregledala temo in bi morda želela priti.
Pogoj, da ima sive lase, naravne. Barvanih ne vzamemo. Morda jim "dovolimo ", da rezervirajo sosednjo mizo, pa magari vseeno kakšno rečemo..![]()
![]()
![]()
![]()
.
lp Lučka
Se strinjam z navedenim in organizacijo "Lavanda party"![]()
Jaz pridem samo slikat,da se bom potem lažje odločila za new look.......do septebra bom roška!
suziqatroSuper, piar torej že imamo)))
DoloresJa, se že sedaj prijavljam in se veselim srečanja nas sivolasih in september mi ravno odgovarja.
zajaDobrodošla, zaja![]()
![]()
Punce, trenutno nimam časa da bi dostojno prevedla, ampak ker sem prepričana, da jih je tudi na tej strani kar nekaj, ki zelo dobro obvladajo italjanščino, tule je odličen zapis, no vsaj zame:
http://27esimaora.corriere.it/articolo/non-tingersi-piu-una
Tisti, ki hodite kaj čez mejo, lahko opazite, da je pri nas vse več, da ne rečem pravi bum, naravnih, kratko ostriženih in, to moram poudariti, tudi sicer zelo urejenih sivolask. Pa ne samo petdesetletnic in več, precej mlajših.
V Sloveniji so mlajše sivolaske redkost, kdo bi vedel zakaj.
Prav veselim se srečanja![]()
![]()
, pridem magari s
!
lp Lučka
Še malo, čisto malo, šekastih pramenčkov je na konicah ostalo
, so rekli, da bi to malo kemije gor dali in bi čisto izginili. Zakaj le ? Če sem šest mesecev zdržala, bom pa ja še enega ![]()
Sem si raje šla novo barvo šminke kupit, pol pa še eno tako lepo majčko...
Največje presenečenje je bilo pa doma, ko je moj opazil in rekel: " Ufffffff, kaj ti pa tole paše, si se kar pomladila." pol sem pa še
dobila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Pure testenine z dimljenim lososom