Mene pa zanima, če lahko moko v receptu za pecivo zamenjam za pirino v istih količinah in če lahko maščobo zamenjam/nadomestim z kokosovo maščobo? Ali je potrebno biti previden pri količinah maščobe?
Hvala za nasvete in predloge
anndreja
Mene pa zanima, če lahko moko v receptu za pecivo zamenjam za pirino v istih količinah in če lahko maščobo zamenjam/nadomestim z kokosovo maščobo? Ali je potrebno biti previden pri količinah maščobe?
Hvala za nasvete in predloge
anndreja
Pšenično moko lahko vedno zamenjaš s pirino, le pri krofin ne vem, še nisem poizkusil. Glede kokosove maščobe pa nisem prepričan, če se v piškotih dobro obnese, drugje ni problema.
peterHvala
Zanima me predvsem za biskvite in podobna peciva![]()
jaz sem danes pekla pecivo iz pirine moke za moža diabetika. Naredila sem ga kot pecivo na suho, z bučkami, banano, začinila s cimetom. Po vrhu polila z jajci in smetano za kuhanje. Čisto okej stvar.
majaosV biskvitih brez problema to dvoje menjaš.
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Skutna pita