Sos...pomoč v hrani...

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

27. nov 2013 19:06

daabul je napisal/a:

Jutri je zahvalni dan ...

daabul

Je ja, v Ameriki. In predsednik Obama je tudi letos pomilostil dva purana. Bravo. Naša vlada je za letos zamudila svojo šanso, saj bi lahko ob martinovanju, ki nam je menda bližje kot ameriški zahvalni dan, pomilostila dve gosi. Morda drugo leto. We can and we will, we just need time. 

V Sloveniji se (v krščanskih krogih) praznuje zahvalna nedelja- prva po prazniku Vseh svetih in tudi ta je letos že mimo. Mi smo se držali naše tradicije in jo praznovali tako, kot je v navadi v naših krajih.

Pa da ne sekam čisto mimo naslova teme- res da google najde marsikaj (Kotarca, tudi kakšen  in, a ne ) vendar je kljub temu pošteno, da povem, da je doberkuhar pokazal pripravljenost na pomoč pri spravilu drv še preden je Johanna nakazala, da pričakuje, da odziva ne bo. Žal smo pri vseh lumparijah, ki smo jim priča v današnjih časih, čedalje bolj nezaupljivi. Kaj čmo, takle mamo .

LP, V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti