Živijo
Prosim za pomoč in kakšno mnenje za kakšen vikend oddih
Pride predvsem v upoštev pri naših severnih sosedih avstricih kakšen predlog, pa da je možnost narave in imajo v hotelu odlične bazene & savne.
Hvala za pomoč
dkrajnc24
Živijo
Prosim za pomoč in kakšno mnenje za kakšen vikend oddih
Pride predvsem v upoštev pri naših severnih sosedih avstricih kakšen predlog, pa da je možnost narave in imajo v hotelu odlične bazene & savne.
Hvala za pomoč
dkrajnc24
S tem, da v kategorij term slovenska ponudba avstrijsko hudo potolče, ampak če se hočeš sam prepričati, pa kar...
Vendelina jr.Slovenski thermalni centri so odlični, sploh v mojem koncu :)
Ampak poleti nisem bil nikjer na dopusto k enostavno ni bilo časa z podjetjem, da pa bom še zdaj nekam odšel in poslušal 80% slovenskega jezika okoli sebe, NE hvala lepa :)
Raje dam za teden dni po osebi tudi do tisoč evrov ali več, kot da mi vse skupaj že na začetku pade veselje do marsičesa :)
dkrajnc24Bi, bi. To je zanesljivo tisti "napačni" dkrajnc24, ki nima nič s tem, kar tu gori napiše. Najbrž sta vsak kar dva v enem, ali pa še več. Ni, da bi se vznemirjali, dandanes se da marsikaj pozdraviti. Toplice v Polju so OK, ampak za denar te tudi Avstrijci popravijo.
SonjaHitro si se naveličal lepot Bleda.
Brezveze
Se poslavljam od tega foruma
Kako se totalno odjavim ? ( ne najdem)
Hvala
dkrajnc24
Sporočilo je spremenil(a) dkrajnc24 dne 22. 2013 07:04Ja ti pa tudi kar naprej odhajaš, pa si še kar tukaj. Buhvej, ali tokrat odhaja oni nepravi, ali oni tapravi dkranjc24...![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Špageti karbonara