Zdravo
Vprašal bi kdaj začnejo v šoping centru v saizbergu z zimsko kolekcijo oblačil ?
Hvala
dkrajnc24
Zdravo
Vprašal bi kdaj začnejo v šoping centru v saizbergu z zimsko kolekcijo oblačil ?
Hvala
dkrajnc24
Seiersbergu? Pogooglaj, pa bo, verjetno pa čez kak mesec, zdaj je še jesenska kolekcija aktualna.
mamamiaTo sem mislil mamamia
Ma nikjer nisem našel pa sem mislil da bom hitrejši odgovor na tak način
dkrajnc24V svetu konfekcije gre takole:
- obstaja tako imenovana pre-fall kolekcija, ki začne prihajati v trgvoine takoj po tem, ko se konča prvi mesec letnih razprodaj (skratka, od avgusta dalje) in prihaja v trogvine tam enkrat do 15. septembra
- jesenska kolekcija začne prihajati v trgovine takrat, ko se začne šolsko leto (namreč, takrat so ljudje z dopustov in jih je treba nagovarjati za novo trošenje
- zimske stvari prihajajo nekako do 1. novembra (od septembra naprej) - to je nabor najbolj toplih oblačil.
V ponih cenah se potem oblačila držijo do konca novembra, potem se pa od decembra (podobno kot v ZDA; ko se začnejo popusti po zahvalnem dnevu) začnejo popusti, ki trajajo vse do zimske razrpodaje.
Vendelina jr.
Jutro
Hvala za super razlago.
Nisem vedel, da imajo v svetu konfekcije takšen način.
dkrajnc24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Srbski pasulj