Lečina juha in krekerji iz polente
Za marmelado je poseben program- marmelade ali jam ali kaj takega. Tisti program za pečenje premalo meša in preveč greje.
Jaz redno kuham marmelado v kruhomatu- vsako kilco sadja, ki je ne bomo pojedli, sproti pretvorim v marmelado ali džem (danes so ravno šle v kozarce prezrele hruške). Sladkorja dam zelo malo, dam pa še eno vrečko želina, včasih pa eno zmiksano jabolko in ni preveč tekoče.
čokoJaz pene nisem nikoli pobirala, pa je bila marmelada vedno BP kar se okusa in spravljanja tiče. Hmm, tale Recin komentar me je pa zmedel...Nabavila si bom par kil breskev za marmelado, da bom imela za božična/novoletna darila.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Jaz pene nisem nikoli pobirala, pa je bila marmelada vedno BP kar se okusa in spravljanja tiče. Hmm, tale Recin komentar me je pa zmedel... |
Tudi jaz pene ne pobiram, ne vem, v čem je pomen pobiranja, pena se pokaže na začetku, včasih jo je več, včasih manj, potem se porazgubi. Ja, seveda, kuham v kozici.....
rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Hot dog v listnatem testu