Če mogoče kdo ve kdaj se začnejo decemberski popusti v palmanovi? Na njihovi spletni strani nikjer ne piše.Hvala
Lila Roza
Če mogoče kdo ve kdaj se začnejo decemberski popusti v palmanovi? Na njihovi spletni strani nikjer ne piše.Hvala
Lila Roza
Običajno se v Italiji začnejo razprodaje takoj po novem letu.
TitikakaVeliki sezonski popusti najbrž tam po 6. januarju.
Sicer pa tako kot pri nas - imajo vedno nekaj z elo ugodno.
tedyka
Ja, popusti se začnejo kmalu po novem letu in trajajo skoraj cel mesec. Se splača na popuste v Palmanovo, ja :).
Tudi jaz jih čakam.
TinciNjihova spletna stran je tudi v slovenščini, tako da .... Vem pa, da imajo do 24. decembra posamezne trgovine odlične akcije.
Nomen| Nomen je napisal/a: |
Njihova spletna stran je tudi v slovenščini, tako da .... Vem pa, da imajo do 24. decembra posamezne trgovine odlične akcije.
|
Sem si ogledala njihovo spletno stran, ker tam podatka nisem zasledila sprašujem.
Lila RozaNo, no, nisem mislil nič slabega. Hotel sem reči, da bomo lahko prebrali, ko se bo zadeva začela. Kar jaz vem, ta datum ni fiksen, če pa se pogovarjamo prav o sezonskih razprodajah, se te navadno začnejo po 6. januarju, ko praznujejo befano ...
NomenV vseh provincah, razen dveh, s saldi ( popusti ) začnejo 5. januarja nič prej.
KotarcaNo, da ne bom odpirala nove teme bom kar tule vprašala in sicer zanima me kje bi lahko kupila "hozentregerje"?
te.jcikaMarjanca, Slovenj Gradec. Robo pa pakirajo v modre vrečke od Pletine, tako da možno, da imajo na teh lokacijah iste stvari:
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Zeljne krpice