Letos pa mi ta Gostilna ne potegne...s tem spremenjenim koncetpom so šli malo mimo na POP tv-ju..tudi, kar se pogovarjamo jih manj gleda oddajo kot prejšna leta.Ok, saj razumem da je vse šov prirejen za gledalce...toda ne razumem kako lahko nadgrajujejo jedi držav, katere ne poznajo niti osnove njihove kulinarike.Ne more en njihov šef s prikazom dveh, treh jedi jih to naučit, potem pa naj oni gradijo neko višjo kulinariko.Mislim da je kot povsod, prvo osnovno znanje in šele potem lahko nadgrajuješ in to tudi prodajaš...sploh sta na udaru japonski in ta teden, indijski ..ko ne poznajo začimb, priprave, pa kar na slepo ustvarjajo..saj tekmovalci niso nič krivi, pač delajo kar jim ukažejo...mislim da scenarij je leto bolj tko tko...iz tedna v teden bolj instant...
.
Seveda je to le zgolj moje osebno mnenje, katerega šova sem se malo veselila..tako da včeraj mi ni bilo problem možu prepustit televizijo..čeprav sem bila jezna, ker je Bayern zgubil...danes pa gledamo Real Madrid, pa da vidimo...
Vrtejbenka