@Johanna, mater si dobra ![]()
![]()
![]()
![]()
On sigurno še vedno nekje sprobava, kaj bolj skup drži, beljak ali voda ![]()
![]()
![]()
![]()
@Johanna, mater si dobra ![]()
![]()
![]()
![]()
On sigurno še vedno nekje sprobava, kaj bolj skup drži, beljak ali voda ![]()
![]()
![]()
![]()
Hi, hi, takole sladico v cvetličnem loncu sem pa nekje že videla, mogoče kar tule na KUL.?
BABI 2+2Po vsem intenetu je tega polno... Samo, da so okusi manj sofisticirani.
tamalaursa
http://www.kulinarika.net/recepti/17611/sladice/rozica-
Tudi meni se je zdelo da sem tak podoben lonček že videla na kul.slo.
super ideja
ursiiiSaj tud gigantski ravioli z jajco so klasika. Tezko si je kaj cisto nivega izmislit. Ker vedno je to naredil nekdo pred tabo. Men je ful simpaticen loncek in kanglica. Samo ce bodo to stregli v gostilni ne vem kje bodo jurko dobili
Joj, kako je meni Žiga odvraten. Škoda, ker ima enako ime kot moj srčkani vnukec.
Se beremo!
VeronikaMa ja tople vode zdaj ne moremo odkriti. Žiga je pa tudi meni odvraten! Res mi gre na živce in ostale organe, organele, tkiva in celice... Nekdo bo moral njegov ego po glavi butnit, da se bo zmanjšal.
tamalaursaHaha Urša, si pa huda. Nič bat, še pred koncem šova se bo precej zmanjšal. ![]()
![]()
Nič ni narobe, če je človek samozavesten - le-te nam velikokrat primanjkuje - ampak tale tip gre pa za moj okus čist predaleč.
rrrPri njemu je ta moja "hudost" še premajhna. Res ga ne prenašam, edino če sem alergična nanj
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom