29. sep 2012 8:56
Joooj, ežoj, zdaj se me pa sprovociral do konca.
rosie
29. sep 2012 8:56
Joooj, ežoj, zdaj se me pa sprovociral do konca.
rosie
30. sep 2012 10:43
Prvi dan je za menoj.
Več na blogu (upam, da mi je ratalo).
Davor
Davor
30. sep 2012 14:21
Se v celoti strinjam MamaF, to bo nekaj za naju :)) . Davor, čimprej piči na Južni Jadran tam je rib in ostalega morskega življa ko toče, ampak sej to vejetno veš :)
hedonist
1. okt 2012 18:40
Drudi dan je mimo; več na blogu ...
Davor
2. okt 2012 7:39
Tretji dan je za nami, 35 milj adrenalinskega jadranja, nobenemu standardnih užitkov se ni bilo treba odreči, puškar je počival, preostala riboostala lovna sekcija je zvesta svojemu slovesu (manj kot nula, saj je ena panula uničena ...). Več na blogu!
Davor
4. okt 2012 10:30
Zamuda pri poročanju je nastala zaradi težav z elektriko in slabih internetnih povezav. Popravljam zamujeno; na blogu je že poročilo četrtega dne, za peti dan pa pride še pred poldnevom.
Ker je to pač kulinarična stran, referenca na predvčerajšnjo večerjo: http://rcum.uni-mb.si/~davor/NavGur/kh29.html
lp Davor
4. okt 2012 11:59
Davor, najbrž si spregledal, ampak v komentarjih pri blogih imaš tudi nekaj vprašanj, že od prvega bloga naprej. Ker nas najbrž večina "ni doma" na področju jadranja, bi lahko malo bolj poljudno napisal pomene tistih izrazov (npr. orca, metuljček, panula...), pa morda sem spregledala, ampak nikjer nisem zasledila, kdaj se to dogaja...ali zdaj, ali lani itd.. Skratka, nas ta firbčne zanima prav vse o takšnih dogodivščinah od zore do naslednje zore, o delitvi dela na jadrnici, o izbiri sojadralcev, o ceni takšnega jadranja...da ne rečem, kako bi bilo zanimivo prebrat o kakšnih prepirih sredi širnega morja .
A vi tudi pomivate posodo v zalivih, kjer se namaka raja brez plovil? Ker meni nikdar ni bilo jasno, čemu se razne jahte privlečejo med nas, ko je pa toliko prečudovitih zalivov, ki niso dostopni "pešakom". In potem gredo tisti mehurčki od čistil ponavadi proti obali, bljak.
Če ste zdaj na morju, pa seveda obilo užitkov! Kar priznam, da sem malo fauš, če greste na Mljet
Ognjič
4. okt 2012 21:26
5. okt 2012 14:43
Davor, če tole bereš, pa ste slučajno še v Pučišćih, pozdravi mi slovensko klapo študentov in profesorjev, ki ta teden gostujejo v kamnoseški šoli tam (verjetno ste itak na privezu tam blizu :)). En velik kosmat možakar med njimi, ki bi se vam sigurno z veseljem kar pridružil pri panulanju in plovbi, je moja "večja" polovica
Mojca
5. okt 2012 15:13
"Večja" ali "boljša " mamaF ? :))) Kaj bi dal, da bi bil tudi sam tam doli , fovš .....
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Korenčkova juha