20. jun 2012 23:07
rag_doll, tole imamo tudi mi, pa 3 kilsko jeklenko, pa smo na konju
Seveda pa tegale "špargertka" človek ne nosi ravno v nahrbtniku, jaz sem ga motovilčici predlagala v primeru, če potujeta z avtom.Mi ga imamo že kakih 15 let, kupljen je bil za neke smešne solde v Palmanovi in nam je 2 leti dobro služil tudi kot edino kuhališče v naši takratni garsonjerici. Ker smo pri naši hiši štirje in smo ponavadi kampirali po par tednov na istem mestu (ali pa čisto obratno - prestavljanje sem in tja vsake dva dni), sem si pred nekaj leti omislila še tako "kuhinjsko omarico":
http://www.nazraku.si/kuhinjskaomaricabrigadier-p-4
(sicer kupljeno v Merkurju za točno polovico cene, pač neka druga znamka). Zloži se v majhen kovček, ko pa jo razstaviš, imaš super delovno površino, pa zadosti prostora za posodo in živila, ki so v omarici lepo zaščitena pred žuželkami in prahom. Vsekakor priporočam vsem kampistom, ki potujete z lastnim avtomobilom in imate dovolj prostora, predvsem pa se "zakampirate" na enem mestu za več časa![]()
Malo izven osnovne teme sicer, ampak morda bo pa komu pomagalo, da si še polepša kampiranje![]()