28. feb 2012 19:08
Elaphus ,
, mislim , da samo dokler gre za tuje moške .....
Ja , Angelca je res počasna , najbrž je vsa hrana že čisto mrzla , preden jo naloži na krožnik . Res pa je , da lepo zgleda ( hrana )
manca51
28. feb 2012 19:08
Elaphus ,
, mislim , da samo dokler gre za tuje moške .....
Ja , Angelca je res počasna , najbrž je vsa hrana že čisto mrzla , preden jo naloži na krožnik . Res pa je , da lepo zgleda ( hrana )
manca51
28. feb 2012 21:02
pa za vsako drugo sestavino prvič slišim...vaudevan
http://www.google.si/search?aq=f&sourceid=chro)
seriously? pesina gorčica, ingverjev sirup? pa njena kuha mi je nekot prezmešana. hruške na tri načine s pecorinom, krešo, vanilijevo omako pa še ene dve stvari ko se sploh ne spomnim--vse na enem krožniku..enkrat sem na forumu prebrala too much information. evo, ja, to sem misla ;) dobila sem občutek neke prislijene ekskluzive.
www.mojalbum.com/naredilaana
29. feb 2012 2:25
| elaphus je napisal/a: |
Dekleta, potem ve moške najraje gledate, ko odhajajo??? lp
|
NIkakor, draga moja, nikakor. ![]()
![]()
29. feb 2012 9:42
Mene je pri prevodu zmotilo, ko je kazalo vitlof (mislim da se mu reče tudi Belgijski radič), prevedeno pa je bilo v Cikorija.Tidve rastlini sta nekaj čisto drugega, čeprav sta v žlahki. Eno je siljen radič, drugo pa cikorija-pač. Kar praviš, Rimljanka.
mejačka
29. feb 2012 11:03
Meni se je pa zdel zelo zanimiv recept za pripravo sirovih hrustavčkov
-sem se spravla prevajat recept in ga preiskusim v kratkem![]()
p.s.
Koken is eenvouding !
anibas
29. feb 2012 15:46
Tudi jaz sem včeraj gledala del tele oddaje, ko je pekel hrustavčke.Zraven pa je delal sirovo pito.A si je morda kdo zapolnil recept zanjo? Hvala.
paulina d
29. feb 2012 15:53
http://www.24kitchen.nl/recepten/search?f[0]=im_113_field_chef%3A2612&f[1]=im_28_field_programma%3A194&f[2]=bundle%3Arecipe
Paulina,tule med recepti poišči ... potem pa v Google translate ...
barbara
29. feb 2012 16:43
Evo paulina
:
JAGODNO SIROVA TORTA
podlaga:
200g maslenih piškotov nadrobimo in jih zmešamo z 80g stopljenega masla.Maslene drobtine damo v model,ki smo ga namazali z maslom in na dno položili peki papir.Drobtine fino z žlico pritisnemo ob dno pekača.
nadev:
900g skute,255g sladkorja,115g kisle smetane,5 jajc,strok vanilije,30g moke zmešamo in vlijemo na piškotno podlago.
Torto damo že v naprej ogreto pečico na 130 stopinj in jo pečemo 2 uri.Pečeno ohladimo.Segrejemo 250g jagodnega džema, narežemo skodelico svežih jagod- zmešamo ter okrasimo torto![]()
anibas
1. mar 2012 10:50
Punce!
Dajte začet uporabljat crome brskalnik, k ti sam ponudi prevod strani in samo klikneš "prevedi" in maš v slovenščini tale www.24kitchen.nl :)) drgač je pa Rudolf zakon. mojega očeta je ponovno navdušil nad kuhinjo :)
Anansie
1. mar 2012 10:53
Jaz tudi z veseljem pogledam oddajo, ko utegnem, imam pa to srečo, da največkrat gledam ponovitve.Pri meni so podnapisi![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev