Mikado čokoladne palčke

prosila bi vas če mogoče kdo ve oz. je videl kje čokoladne palčke mikado http://www.merit-international.si/sl/programi/ sama jih ze nekaj časa iščem po trgovinah (mercator, spar, eleclerc, hofer, lidl...) vendar jih nisem  nikjer vidla.

hvala za pomoč

lp alenka

lencii

uuuf...tako znano...zdaj nisem prepričana ali sem videla te, ampak nekaj podobnega so imeli v nami:S kakšno leto nazaj...ampak res nisem prepričana....

brusketka

aha v redu no bom sla jutri pogledat hvala

lencii

Kaj pa Müller?

žižula

u ja bom se tja pogledala hvala za idejo večkrat grem tja a vedno pozabim pogledat hehe

lencii

Zdi se mi da sem jih nazadnje videla tudi že v Sparu, v Muellerju pa jih imajo skoraj zagotovo.

luccka

o super bom jutri vse pregledala

lencii

Jaz sem jih pred novim letom kupila v leclercu, videla sem jih tudi že v sparu (tam sem si zapomnila, da so pri kinder čokoladicah...). So pa kar dobre no, smo jih morali probat, ker je simpatična reklama

*Alisha*

V Müllerju jih imajo. Pa tudi take z belo čokolado :)

osiris

v Müllerju.

trac

Jaz jih tudi v Müllerju kupujem.

yulchi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti