Prosim vas, ali mi lahko kdo pove,kje bi lahko kupil spodnje perilo......M maJICA, NOGAVICE IN DOLGE SPODNICE.
Ker,delam pod -25 minuzam bi mi prišlo zelo prav.
vrankari
Prosim vas, ali mi lahko kdo pove,kje bi lahko kupil spodnje perilo......M maJICA, NOGAVICE IN DOLGE SPODNICE.
Ker,delam pod -25 minuzam bi mi prišlo zelo prav.
vrankari
se mi zdi, da ga imajo v lidlu.
lp
cervusPa tudi v Hoferju sem videla, da so ga imeli.
Vsaka trgovina od Galeba ima zelo kvalitetno moško spodnje perilo. Ena je pod Emporijumom, druga pa v kleti A hale.
Pozdravček!
"Najhujše" puloverje sicer, se pravi z deležem kašmirja, v katerih zakuham pa če vse škrta od mraza okoli mene, sem dobila reci in piši v Samoboru na bolšjaku. Od daleč sem videla tudi stojnice z obiliiiico spodnjega perila, zelo verjetno imajo tudi kaj takega.
Viva MeierHvala lepa za nasvete,takoj jutri se odpravim ponje. Kaj bi berz vas.
vrankarivrankari, še naprej bi te zeblo. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In,kaj mi ti svetuješ, da me nebi zeblo.
vrankariMoja pripomba je letela na tvojo, da ne veš, kaj bi brez nas. Upam, da si nakupil potrebno toplo opremo, dnevi so že mrzli.
Uf kaj bi brez vas. Imam jih že doma, samo še sprobati jih moram. Hvala...............................
vrankariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Enostavna zelena juha