... Lojze Slak! Ta novica me je pretresla, čeprav je bil gospod že v letih. Ko je raztegnil svoj meh, je iz njega privrela vsa radost življenja in zato toliko težje verjamem, da ga ni več med nami.
JJ
... Lojze Slak! Ta novica me je pretresla, čeprav je bil gospod že v letih. Ko je raztegnil svoj meh, je iz njega privrela vsa radost življenja in zato toliko težje verjamem, da ga ni več med nami.
JJ
29. sep 2011 11:22
R.I.P. največjemu virtuozu harmonike in ljudskih src
laik
29. sep 2011 11:31
R.I.P. - res veliiiiika škoda. Kljub letom je bil tako vitalen in vedno dobre volje, ne morem verjet.
HauschkaMygrace
sporočila: 6506
29. sep 2011 11:43
Njegova glasba ostaja. Brez nje zame na Dolenjskem trgatve ni.
Naj počiva v miru!
Mygrace
29. sep 2011 13:36
Si lahko nekdo postavi večji in lepši spomenik kot z pesmijo ?
http://www.youtube.com/watch?v=DMiNZQy_0v8&featu
janko1
29. sep 2011 13:49
V dolini tihi je pa meni najljubša narodnozabavna pesem
JJ
29. sep 2011 14:02
Ravno včeraj sva s sinom poslušala Fredija od Queenov, pa sva si bila edina, da je bil tako zelo dober, in da je škoda ker je šel. Nekateri ljudje bi pač morali ostati, tako, za seme. Enako velja za našega Lojzeta, pa čeprav nisem fenica te zvrsti glasbe. No, mogoče pa se srečata nekje na onem svetu in skupaj popijeta kozarček cvička.
mejačka
29. sep 2011 14:19
So ljudje, ki pridejo in grejo, za njimi pa ostane kup gorja. So ljudje, ki pridejo in grejo, pa za njimi ne ostane prav veliko. In so ljudje, ki pridejo in grejo, vendar se s svojim delom za večno vpišejo v anale človeštva; med njimi tudi Lojze Slak. Naj počiva v miru, njegova glasba pa bo ostala, dokler bodo obstajali nosilci zvoka, predvsem pa ljudje, ki bomo znali ceniti njegovo zapuščino.
Drejček
29. sep 2011 14:31
Naj počiva v miru!!
rrr
29. sep 2011 14:31
Redki ljudje so nezamenljivi. Pa vendar Lojze Slak je eden izmed njih
vida70
29. sep 2011 14:36
Naj počiva v miru v eni dolini tihi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Sirovi napihnjenčki z dodatkom