Po domače povedano praholovec, sem ga dobila za darilo in nimam z njim kaj početi (hotela sem sobni bicikel)- Prevzem možen v Ljubljani. In seveda nekomu, ki ga bo uporabljal.
Loni Makaroni ![]()
Po domače povedano praholovec, sem ga dobila za darilo in nimam z njim kaj početi (hotela sem sobni bicikel)- Prevzem možen v Ljubljani. In seveda nekomu, ki ga bo uporabljal.
Loni Makaroni ![]()
19. sep 2011 19:41
Kako pa je kaj z hrupom, ki ga (ali pa tudi ne) povzroča? Sem ravno enega vrgla v smeti, ker je škripal kot za stavo. Ni mu pomagal WD, 10 vrst olj niti karkoli drugega. Ker bi me kmalu prisilno izselili zaradi neznosnega škripanja, sem reveža zavrgla ![]()
Če je tvoj kaj tišji, bi ga z veseljem prevzela, na starem sva namreč 2 osebi švicali eno leto kot za stavo, tako da se prah ni niti slučajno utegnil nabirat
Viva Meier
19. sep 2011 20:28
Sem ga že uspela šenkat.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Caprese solata s popečenimi svaljki