Je mogoče kdo iz bližine Celja, ki bi prodal orehova jedrca? Odgovor prosim na ZS. Hvala.
ursula-ce
Pirini svaljki s pršutom
Je mogoče kdo iz bližine Celja, ki bi prodal orehova jedrca? Odgovor prosim na ZS. Hvala.
ursula-ceMoja tašča ima tudi nekaj kg viška zelo kvalitenih celih orehovih jedrc iz bio orehov. Mislim da jih proda po 10€/kg. Izkupiček od tega pa bo porabljen za nabavo kosmodiska ![]()
Teta proda orehova jedrca. Okolica Celja-Savinjska.Cena po dogovoru.Če koga zanima naj piše na ZS. Hvala.
paulina dTudi nam je ostalo nekaj orehov - lahko dobite cele ali jedrca. Pišite na ZS.
Aja, relacija Ljubljana via Ribnica, Kočevje, Bela krajina.
Atinajaz pa bi kupila kakšen kg orehov domačih vendar sem iz gorenjskega konca, če kdo ima, nja me kontaktira
negatakšna cena definitivno ni previsoka, glede na to koliko truda je vloženega v kilogram 'očiščenih' orehovih jedrc :)
mojcazalaTudi moja mama proda ohrehova jedca - luščimo jih sproti po potrebi.
Lahko pošljemo tudi po pošti.
Pišite na ZS.
Simona
Kupim orehe, če jih ima kdo odveč. Okolica Slov. Bistrice. Lp
fifer
Kakšna je cena v Beli krajini?
asiminaJaz bi tudi kupila domače orehe-jedrca. Pišite mi na zs. Prevzem Logatec-Ljubljana.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Moj domači kruh