Eksotične restavracije v mariboru

Zanima me, kaj "eksotičnega" se najde v okolici Maribora razen kitajske in mehiške restavracije. 

kačča

Indijska recimo. Jaz sicer zadnje mesece tam nisem bil, nisem pa slišal,da bi jo zaprli.

Multivitamin

multivitamin

Srečni slon misliš? Nai nternetu stran še stoji, upam, da je še niso zaprli ;)

kačča

Ja, Srečni slon. Je lastnica ena tukaj živeča Angležinja. Mislim,da ni zaprto. Pokliči,saj maš cifro na netu tud. Pa skor v centru je to. Mislim ni daleč od centra oz železniške postaje.

Multivitamin

multivitamin

Hvala! ;)

kačča

Je zaprto že skoraj dve leti. Namesto Slona je zdaj tam Simfonija okusov, indijska vegetarijanska restavracija. Samopostrežna, vsa hrana je brez umetnih dodatkov (kock, veget, itd). Meni je zelo všeč. Je pa res, da moraš jesti, kar je pripravljeno, ne moreš si izmišljevati in naročevati po svoje.

s0ncek*

V Razvanju je v eni gostilni ob cesti, na voljo tajska hrana, pravijo da zelo solidna. Imena se ne spomnim, je pa ob glavni cesti, tik v bližini samopostrežne prodajalne, na desni strani, če se pripeljemo iz smeri Maribora. Kolikor vem, kuha Tajka, poročena s Slovencem. Nisem še bila tam, kolega, ki kar hodi tja, pravi, da je hrana dobra.

Mi je pa žal za Srečnega slona.

Mamamia

mamamia

In to je žal res vsa izbira v Mb poleg Kitajcev. A bi lahko mogoče,da nebi odpirali nove teme, naredili kak seznam tukaj po krajih. Vsak pač od kod je, da bi napisal/a, kam se splača it. Saj vem, da se vse da zguglat, ampak vseeno mi je čist drugače tukaj prebrat.

Multivitamin

multivitamin

V Nasipni ulici je še ruska restavracija Elissa, prijatelji pravijo, da dobra.

LP

melcii

Hvala.

Se vidi,da sem že rahlo izven obtoka in bom moral na kako turnejo kmalu:))

Multivitamin

multivitamin

Zdravo!

Je kdo že sprobal novo japonsko restavracijo Sushi Njami?

kačča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti