Živjo!!
Torej, pravzaprav sem novinka tako na kulinariki.net, kot tudi v kuhinji :P
S fantom se bova kmalu preselila v skupno gospodinjstvo, ker bova tako lažje znesla s šolskimi obveznostmi in no... ker si pač želiva biti skupaj:D
Vendar to prinaša tudi nove 'obveznosti' v kuhinji, ker pa sama ne znam kuhati, vas lepo naprošam za kakšen nasvet in res preprost recept za začetek.
Na tej točki se oproščam, če že obstaja kakšna sorodna tema, mi je uspelo najti le eno iz 2001 :P kjer pa gre večinoma le za nasvete o kuharskih knjigah. Seveda bodo slednje moje obvezno bralno čtivo v naslednjih mesecih, vendar bi bila vseeno vesela še kakšnega res zelo preprostega recepta ali nasveta vas, izkušenih kuharic in kuharjev :P namreč, fant obvlada vsaj osnove, jaz pa se v kuhinji res ne znajdem, tako da bom že sicer najbrž dnevno na vezi z mamo glede dogajanja v kuhinji ipd.
Zaradi okoliščin pa bi bila zelo hvaležna za hitro pripravo in morda zadeve, ki lahko kakšen dan celo postojijo, vendar sta mi vseeno zdravje in kakovost pomembna, tako da iščem nekakšno najugodnejše razmerje med zgoraj naštetim.
p.s.- nedavno sem zasledila nek članek o kokosovem olju...ali je morda že kdo poskusil pripravo hrane z njim? kakšna se vam zdi misel?
HVALA :))
username