Kovanci in bankovci
| Joan je napisal/a: |
| Mislim, da je Darč povsem vljudno napisal prošnjo, ali jo bo kdo upošteval, naj se pa vsak odloči sam zase. Da vam še jaz napišem mojo izkušnjo z Darčem.. Na forumu sem napisala, da menjam nalepke JM, pa mi je pisal, da jih ima 12 zame in mi jih tudi poslal. Šele na prigovarjanje, ali kaj zbira, da se mu zahvalim za poslano, mi je skromno odgovoril, da on pa zbira kovance.... In ja, zaradi njega sem pobrskala po predalu, kjer se nam nabira drobiž, prinešen z vseh koncev... Izkušnje z uporabniki foruma so pa različne, in ravno na kulinariki se mi je oglasila ena, ki je za nalepki, ki jih ima, pričakovala denar... pa ne samo za eno znamko... Joan |
Ursyy, obstaja še ena rešitev. Vsakemu naročiš, naj ti vnaprej pošlje kuverto z naslovom in znamko. Pa ga bo stalo ravno tako okoli evra. Se pravi: dve kuverti in najmanj dve znamki. Sama se tega dostikrat poslužujem in to večinoma iz psihološkega razloga - če je interesent resen, se bo že potrudil. Odpadejo tudi očitki.
CilaAha, umazane podrobnosti prihajajo na dan![]()
![]()
![]()
hec ![]()
Multi, seveda sem grešila, kot vsi, ampak to ni za na forum![]()
Darč, jaz imam o tebi samo lepe stvari za povedat, izmenjala sva si sličice in sem jih prejela naslednji dan. Ne sekiraj se zaradi komentarjev, tvoj uvod je bil povsem vljuden. Dobrodošel na Kulinariki.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Milijonska juha

Polnjene paprike