Kovanci in bankovci
Joan, če je pričakovala keš in je forumašica, napiši njeno ime. Če je zahtevala keš za eno nalepko. Drugo bi blo za kako orodje al stroje. Bi bilo fino vedet, kdo zahteva keš za menjave nalepk.
Multivitamin
multivitaminJoj, saj tole je hujš od spovednice
. Sploh ni treba, da rečeš: "grešil sem", se itak takoj usuje "grešnik" ![]()
![]()
![]()
.
Ampak, da je
še večji, se niti sama ne morem upreti, da ne bi še svoje kuhalnice pomočila v kotel ![]()
. Temu se reče: zavajanje nedolžnih ![]()
![]()
.
Aja, kovanci - jih imam nekaj, kar tako, brez reda in sistema, ampak trenutno mi še nekaj pomenijo. Ko mi ne bodo več, jih bo dobil prvi, ki mu bodo zanimivi.
Cila
| hedonist je napisal/a: |
| Sej res, Džoana, napiši katera članica našega Kul občestva je to. Pa spovednica gor al dol, red mora biti, a ne !? hedonist |
Greh se pove, grešnik pa ne![]()
JJ, si kdaj grešila? Tak pošteno. Ne ono, da si naskrivaj pojedla kako čokolado več. Mene ful grehi zanimajo. Oni bolj začinjeni.
Saj veš, ordunga, čeravno je pravilno ordnunga, če že. Pa spovednica je tak fajn, ker zveš marsikaj. Ajojjoj, ko bi ti vedela kaj vse. Kr pogumno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multivitamin
multivitamin
multi, moj najljubši izrek v zvezi z grehom je: Grešiti je človeško, občutek pa božanski ... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaMamamia, se strinjam popolnoma.
Multivitamin
multivitaminJa madona od kovancev smo prišli že k pljuvanju po župnikih, ma kam to pelje... ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zeljne krpice

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto