Hoppy brioš
Ko bom obdelala vse slaščičarne v Sloveniji, bom podala mnenje o najboljši![]()
Sačimov kiosk v KR še ne obratuje, v Bistrici sem kar redni gost.
Kar se pa Kresničke tiče, je v Kosezah že od poletja ni več, so vse podrli, tista lokacija v centru meni ne povleče, mi je pa tista pod Šmarno goro čisto všeč. Ker najprej greš na Šmarno, potem pa na kepico sladoleda. Ali pa po PSTju do Žabarja in nazaj...
Mene se da spraviti marsikam, če vem, da je tam nekaj božansko dobrega za v usta dati. Npr. borovničevi štruklji na Kofcah.
Loni MakaroniLoni, če te prav razumem, ima Kresnička "podružnico" pod Šmarno? Kje pa? Ker tako dobrega sladoleda z okusom tiramisuja še nikjer nisem jedla, niti pri naših zahodnih sosedih.
Nisem Loni, pa vendar: na Tacenski cesti je Kresničkina slaščičarna.
Amanda AngelicO, hvala, tole je pa dobro vedeti!
baje, da je neka super slaščičarna v Kosezah, na tržnici....da majo tut sivkin sladoled ... (lastnik pevec skupine Victori)
A to še vedno obstaja ?
Kje pa je ta kavarna Zvon-Jagodje-Izola ?
Ker kadarkoli sem v Izoli iskala kakšno slaščičarno, so bile vse od Albancev, njihove sladice pa mi niso dobre, tut sladoled ne.
Andreia
Kavarna Zvon je na Morovi 25b. Če greš od Špara v smeri proti Belvederu, zavij pri semaforju desno, potem pa prvo levo in se boš ustavila ravno pred kavarno.
nola
Najlepša ti hvala Nola.
Bodo prišle prav vse tvoje informacije
..![]()
Andreia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Gratinirani fuži s sirom in pršutom