Včeraj polenta, mleko, pozneje kava
danes palačinke ( od včeraj, pogrete na toasterju), domača marmelada, eni jogurt, drugi kava
tabuVčeraj polenta, mleko, pozneje kava
danes palačinke ( od včeraj, pogrete na toasterju), domača marmelada, eni jogurt, drugi kava
tabuDomač koruzni kruh z marelično marmelado za dragega, zame kozarec jogurta, grozdje in za oba jutranja kava z mlekom ![]()
![]()
40g koruznih kosmičev + banana + 2dcl mleka + jabolko = moj večni zajterk ... zdravo to je to :)
MaikYDanes mal sprememba:
Ob gledanju tvojih palačink Ežoj , sem morala takoj v akcijo in jih speči tudi za nas.
Če to sam pečeš si res mojster.
Kje si bil ko sem bila še mlada in fraj.![]()
Vidim da smo vsi navalili na palačinke, danes so bile za zajtrk tudi pri nas, tokrat z medom.
abyDanes.
- voda
- kavica
- .........
- mesečev srp na temnem nebu
- kefir s koruznimi kosmiči
- jabolko
![]()
Mygrace
Danes:
- bananin frape
- mene je mikal jogurtov (kefirjev) sirček...mmmmmmmm..dobro in poceni
- še nekaj sek-sek salame in mojega kruha
- za vinčka je prezgodaj, škoda
brez ![]()
...... se pa itak dan ne more začeti![]()
| vikica je napisal/a: |
........................................................... .......................................................... Kje si bil ko sem bila še mlada in fraj. |
Pa kako sva se zgrešila? Jaz takrat nisem pekel palačink, sem okoli gledal za puncami!
Zajtrk danes:
Me je Ežoj spomnil na palačinke in smo jih imeli danes za zajterk.
Pirine palačinke z nutello in orehi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Hačapuri - gruzijski kruh