Danes palačinke iz pirine polnozrnate moke, z arašidovim maslom in jagodami. Zraven mate čaj in kapučino.
aby
Pašta s pivom in slanino
Danes palačinke iz pirine polnozrnate moke, z arašidovim maslom in jagodami. Zraven mate čaj in kapučino.
abyDanes pa obljubljena sprememba ![]()
ter http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw v ozadju. TO JE ZMAGOVALNI ZAČETEK DNEVA ![]()
Danes:
NOM NOM NOM...
- Rženo ovseni kosmiči kuhani na mleku (da je gosto kot se šika) + par velikanskih žlic ČOKOLINA
![]()
- Žlica ČOKO-KUKI kremastih proteinov (za beljakovine in še dodatno zgostitev ![]()
)
- Kozarec mleka za sproti ![]()
Za otroka v tebi!
Jutri:
- Ajdov kruh z orehi![]()
- Tinstano sveže sadnje in domača marmeljad ![]()
![]()
![]()
- Tetka skuta ![]()
- VELIKA SKLEDA FRANKIČKE z vrelim mlekom![]()
P.S: Sami KRALJEVI zajtrki ![]()
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:

| ribaracarak je napisal/a: |
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:
|
Še sploh lahko gre komu bolje? ![]()
Kislo mleko in domač kruh.
polarbearMoj klasičen zajtrk.
Včeraj sem bil že malo paranojičen in v stresu. Zakaj? Tetke skute mi zmanjkuje (manj kot pol kilce še imam) in ker moji pridejo v mesto a niso vedeli kdaj, sem bil na trnih. Je le treba naročit skuto, saj ne pade to iz krave, kot iz trgovinske police ![]()
Naj vas pomirim. Starši so se zjasnili in jaz sem lahko včeraj zvečer oddal naročilo za izdelavo LE GRANDE SUPERIORE skutike ![]()
Danes zmešal tetko skuto z CIMETOM in KOKOSOM (Hjooo, še bolje kot običajno)
Idejo dobil na enem fitness forumu. Ko pa bomo češnje zobali, pol pa nekaj za dol past! SKUTA + ČEŠNJE + pravi KAKAV!!! AAA
Čokolešnik
La_RosaKvinoja, kuhana na mešanici mleka in vode, dodana žlička sladkorja kokosove palme, pest odtaljenih malin in pest kakavovih zrn. Malo kasneje pa še zeleni čaj s papajo in ananasom.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.Skuta z zadnjimi zdihljaji domačih borovnic.
Letos bomo nasadili še vsaj 5 grmov!
polarbearBela kava,sezamova pletenka.
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Grški pita kruh