Jogurt z lanenimi semeni, košček kruha z marmelado in sadje (grozdje, melona, nektarine).
Jaz se definitivno držim načela da mora biti zajtrk najobilnejši obrok dneva mmmmm! ![]()
Jogurt z lanenimi semeni, košček kruha z marmelado in sadje (grozdje, melona, nektarine).
Jaz se definitivno držim načela da mora biti zajtrk najobilnejši obrok dneva mmmmm! ![]()
ovseni kosmiči z jogurtom, marelicami, lanenimi semeni in cimetom
Julija
Ovseni kosmiči in lanena semena s sadjem (jabolko, breskvi, suhe slive) prelito z jogurtom in marelično marmelado. Danes namesto zelenega, early gray ![]()
Nikoli ni prezgodaj, verjetno si si namesto zelenega zvarila Earl Grey, ali kaj tej cajni mesanici, odisavljeni z bergamotom in poimenovani po britanskem predsedniku vlade slicnega.
nolaTo to ja
mama je k hiši prinesla narobno poimenovanje, sedaj pa ga vsi veselo raznašamo, čeprav vemo, da ni prav. Trdovratna navada ![]()
pirin kruh s sončničnimi semeni, MU mlečni namaz s smetano, par kolesc suhe salame sem ukradla dragemu
JulijaVčeraj: pirin polnozrnat kruh + avokado
Danes: mega smoothie
Termanpirini in ovseni kosmiči, kokosovi kosmiči, lešniki, laneno seme, navadni tekoči jogurt in cimet
Julijaovseni kosmiči, rozine, mleko
PetyaAnanasov jogurt, prešan jezik, lepinje, čardaš sir, kvašene kumarice. Do večerje sem dobra
, čeprav se kosilo že kuha.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Rižek s piščancem in zelenjavo