Kaj danes za zajtrk

hehehehehe bravooo, dobr fruštk! :-DD

mamamia je napisal/a:

Eden boljših zajterkov doslej: pohano (ocvrto) kurje bedro, ostanek od včerajšnjega kosila, potem pa še dve žlici hladnega restanega krompirja preko, tudi ostanek od včeraj ... no, malo je bil suh krompir, pa sem potem vodo z medom in limono spila čez to, ker čez pol ure je itak dvojna kava sledila.

Lep začetek dneva, pa še bolje kaže v nadaljevanju ...

mamamia

piki-poki

Jogurt, rženi kosmiči, sončnice, lan, brusnice, kokosov čips, javorjev sirup. Prvič jedla javorjev sirup in kokosov čips, slastno.

gobica1402

Js sm danes jedu čokolešnik, pol pa sm še kozarec domače šebese spiu

piki-poki

Danes rezina pumpernickel kruha, namaz s skuto in lonček domačega vanilijevega kislega pudinga.

aby

gobica1402

Danes pa čiščenje hladilnika. Surova zelenjava z domačo sončično pomako in zeleni čaj.

Moj zajtrk pravkar v službi. Kos črnega kruha s 3 rezinami domače suhe salame in zeleni čaj

Malo kasneje pa še eno jabolko.

vd007

Navadni probiotični jogurt, žlica chia semen, ovseni kosmiči, ananas, cimet ... 

Mayisa

Pol jabolčke, en kivi, hruška, manjša pomaranča, žlica semen/oreščkov,cimet, jogurt.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Banana, 2 kivija, pomaranča, lonček domačega jogurta.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti