Ali ima mogoce kdo recept za skutine miške-podobno,kot jogurtove.Recept je bil v eni od knjig za gospodinjstvo za osnovne šole,pred kakimi 35.leti.Ali pa kakšen drug,samo ne z jogurtom,ker mi okus ni všeč.
nallis
Ali ima mogoce kdo recept za skutine miške-podobno,kot jogurtove.Recept je bil v eni od knjig za gospodinjstvo za osnovne šole,pred kakimi 35.leti.Ali pa kakšen drug,samo ne z jogurtom,ker mi okus ni všeč.
nallis
http://www.kulinarika.net/recepti/3232/sladice/miske-s-
Tale recept sem našla v bazi receptov. Sama ga sicer še nisem sprobala, glede na ocene pa verjamem, da ratajo prav slastne miške.
Če v iskalnik na Kulinariki vpišeš "miške", ti bo pa ponudil še cel kup drugih receptov.
nallis, tisti recept, ki ti ga je ponudila Blanchy, je res super. Ne bo ti žal, če ga poskusiš.
Sicer pa je danes toliko govora o miškah, da se mi že
. Miško biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Če ne pa vsaj miting, da vidim tapravo
, uno ki kuka iz moke.
| Blanchy je napisal/a: |
http://www.kulinarika.net/recepti/3232/sladice/miske-s- Tale recept sem našla v bazi receptov. Sama ga sicer še nisem sprobala, glede na ocene pa verjamem, da ratajo prav slastne miške. Če v iskalnik na Kulinariki vpišeš "miške", ti bo pa ponudil še cel kup drugih receptov.
|
Res je dober, menda pride na vrsto na pustno soboto pri meni ponovnoo, danes je bila na vrsti celodnevan služba (pa tak "ta debeli četrtek". Ampak, dokler imamo službo, pa čeprav občasno celodnevno.......
Delala danes te miške, niso se sesedle. Zelo dobre. Sem dala notri tudi nekaj rozin.
Mislim, da je 3 minute kar dovolj. Če jih ne natlačiš preveč na gosto v olje, se same obrnejo.
Maso sem zajemala s čajno žličko in so ravno prav majhne in simpatične za 1x v usta.
japajajapaja po katerem receptu si jih delala?
irena66
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Dušeno rdeče zelje