pozdravljene!
naučila sem se, kako si tekom dneva sestaviti zdrav in hranljiv jedilnik... to bi rada posredovala naprej, če katero zanima, naj mi pošlje sms na 030/628-150
sara r
pozdravljene!
naučila sem se, kako si tekom dneva sestaviti zdrav in hranljiv jedilnik... to bi rada posredovala naprej, če katero zanima, naj mi pošlje sms na 030/628-150
sara r
Pomlad je že pred vrati!![]()
![]()
![]()
![]()
Joj, otrok, daj si, no, zamenjaj nick (smrklja je obupno nespoštljivo).
Vendelina jr.zdaj prihaja počasi pomlad, spet bodo revije polne tega ![]()
| ursyy je napisal/a: |
| zadnji teden je forum obnorelo hujšanje....:) ursyy |
Se strinjam. Ajoj. Vsaka druga tema je o tem.
Atina| dance_smrklja je napisal/a: |
| meni tudi pošli plissssssssssss! :D dance_smrklja |
Mene ob tvoji pisariji, bodoča dama, zanima predvsem to, kaj počenjata tvoja mami in oči. Pri 12 letih si čisto premlada, da bi se ukvarjala s kakršnokoli dieto, še posebej zato, ker si čisto OK.
Zdaj rasteš in se razvijaš in je nezdravo stradati, gledati podhranjena dekleta v reviji in sanjati, da boš enkrat tako izgledala.
Zdaj lahko poskrbiš samo za to, da ne poješ celega pleha potice ali štrudla, ki ga speče mama.
Ko boš kot zrela dama gledala svoje slike iz otroštva, boš ugotovila, kako suhcena si v resnici bila. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako