Slivove rožice
Jade, bravo. Jaz višino že obvladam, ampak širina petk mi pa še dela probleme. Tako da špičaki šele pridejo na vrsto, pa nekega dne bo tudi to. Ampak če moram biti par ur na nogah, pa še vedno prisegam na nivoje do 5 cm. K sreči pa je moda zdaj naklonjena enim in drugim variantam, tako da se že najde za vsakogar kar primernega.
Te trenerke so pa res postale že rahlo utrujajoče. Čeprav, če bi kdo resen bral celo trenerkarsko debato od začetka, bi se dobro nasmejal. Uživajmo torej praznik.
SonjaJade, congrats za petke! Kje se to pogleda?
MamaF, jaz se pripravljam na nocojšnjo tekmo in ker danes na Krasu verjetno ni posebej spektakularno, predvidevam, da ti tudi?
Limnol, a si že poskusila čevlje s petkami, ki imajo obliko narobe obrnjenega korneta (pri peti precej široko, potem se pa zadeva oži)?
Vendelina jr.Oh, jaz ene stvari dojemam bolj počasi. Trenunto sem na klinastih petah malo alternativnih oblik in so mi prav všeč. Jemljem lekcije eno po eno vsako leto. Vse ob svojem času....
Sonja@Vendelina: Nocoj mi bodo trenerke vseh vrst še posebej všeč, danes imam celo jaz tisto svojo črno, ki ji moja hči opravi "turčinske gate" na sebi, samo okoli zgornjega dela še kolebam ... ali naj oblečem rdeče-modrega ali belega? Bom videla, kaj mi bo sinko posodil![]()
... ma se mi zdi, da bom izbrala prvega, "Zlatkota", kupljenega v Mostarju dve leti nazaj![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )