Galette z zelenjavo
Tudi sama sem dolgo nosila pretežno nizke pete, izjemoma pec am ali kak cm več. Zdaj sem se pa odločila za spremembo,a lepo počasi. Najprej sem si kupila nekaj parov res izjemno udobnih čevljev s pet do sedem cm visoko peto, ne pa špičakov, ki jih itak ne maram. Petka je ravno prav široka, da lahko lepo hodim, in čevlji me ne tiščijo in ne žulijo.
Torej, poišči model, ki ti bo odgovarjal, se dajo najt lepe kombinacije udobnih in modernih čevljev s petkami.
Moja hči se dobro počuti samo v čevljih s petami med osem in dese cm, jaz v take niti stopit ne znam, kaj šele, da bi šla kam v njih.
Mamamia
mamamiaIn za začetek hodi v njih doma (kadar boš sama, si še muziko navij in zapleši v štiklah).
Jst sm tolk brzinska, da sama sebe srečujem med vrati
in je bilo obdobje, ko sem bila nonstop v "tahitrih" čevljih.
Potem je bilo pa nujno nekam it. V petkah.
Ti povem, da prav tako, kot se navadiš, se tudi odvadiš. Sem imela najprej kar problemčke (še dobro, da sem se lahko nekoga prijela "ajnhin" al kako se že reče...
)
Vaja dela mojstra vsekakor. Tudi pri drži. Ta ni samo lepa, pač pa tudi zdrava.
japaja| Čarli08 je napisal/a: |
| Sonček je! Zdaj je pa že čas, da rečemo kaj več o letošnjih trendih. Mene recimo zanima, kako se da kombinirat elastične pajkice, imitacija kavbojk, ki jih imajo kar nekaj v Calzedonii. Vendy, pa ne se ustrašit, ne bom jih nosila v javnosti ;)) Čarli08 |
Pajkice se letos uporabijo na dva načina:
- enobarvne na način, kot je pri nekaj kosih v Lanvinovi kolekciji: skratka,monokromatsko in gor oblekica iz jerseya in zraven nizke pete (to se npr, super nosi v kakšnem oblačnem maju in avgustu, skratka varianta za ne najbolj sončne dni)
- potiskane, bleščeče itd... se nosijo v kombinaciji z zelo štiklastimi čevlji, majčko in blazerjem (ki se lahko tudi sveti) - ampak to pa definitivno za zelo urbane zadeve po 17h, ob predpostavki, da imate minimalno 175 centi in maksimalno 38 konfekcijo, vitke noge in dovolj hrbtenice in hrbtenjače, da to oblečete in vzravnano nosite (za velike vernice mode, primeri takih kombinacij so v pomladno-poletni kolekciji od Balmaina, če se da kateri guglati, jaz sedaj ravno ne morem).
Vendelina jr.
Za mimiko: ignoriraj obleko, ker je oblikovalski dizaster....ampak rešitev čevljev nogavic in čevljev je pa dobra v obeh primerih.
http://www.redcarpet-fashionawards.com/2011/01/10/
Joj, medtem ko sem tole prenašala, se mi je vse skupaj že dvakrat sesulo. Med drugim tudi čisto lepa fotka Sienne Miller v črni oblekici in črnih nogavicah![]()
Skratka, takole gre ta štos z nogavicami: če se na eventu ne da brez nogavic (grem pa danes v akcijo za tistimi skrvnimi malimi nogavičkami, ki se dajo samo na prste in peto in potem lahko v njih cel dan paradiramo v salonarjih brez nogavic, ko najdem, sporočim), potem se nosijo črni čevlji. Če ima čevelj tenek podplat, se dodajo 40 denske nogavice, če ima čevelj debel podplat, se dodajo 60 denske nogavice. Skratka, ne tankih nogavic, temveč debele.
P.S.
Grem še enkrat poskusit s prenašanjem fotke črne oblekice in črnih nogavic
http://www.redcarpet-fashionawards.com/2008/12/01/
Je!!!!
Vendelina jr.
Pikica, hvala za info.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi